• PRO TV
  • Peste 2 milioane de romani au urmarit editia speciala “Serviciul Roman de Comedie” din ajunul Zilei Nationale

Peste 2 milioane de romani au urmarit editia speciala “Serviciul Roman de Comedie” din ajunul Zilei Nationale

Peste 2 milioane de romani au urmarit editia speciala <span style="color:#f00;">“Serviciul Roman de Comedie” </span>din ajunul Zilei Nationale

“Serviciul Roman de Comedie” a deschis miercuri seara sarbatoarea tuturor romanilor la Pro Tv. Cu mult umor, glume atent pregatite si invitati de seama, editia speciala SRC din 30 noiembrie, din ajunul Zilei Nationale, a fost urmarita de peste 2 milioane de romani in minutul de maxima audienta inregistrat la 21.20.

Pe publicul sau tinta, Pro Tv a inregistrat miercuri seara in timpul difuzarii emisiunii, in minutul 21.22, un varf de audienta de 10,6 puncte de rating si 29,4 % cota de piata.


AICI poti revedea cele mai tari momente VIDEO din emisiune!

Agentii lui Toni Grecu au fost aseara la inaltime, astfel ca “Serviciul Roman de Comedie” a fost lider absolut de audienta pe inteaga durata a difuzarii (20.24-21.50). Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro Tv a fost lider cu o medie de 8,3 puncte de rating si 18,2 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea doar 5,1 puncte de rating si 11,1 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv a condus topul cu o medie de audienta de 8,1 puncte de rating si 22,9 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al patrulea cu doar 3,5 puncte de rating si 9,9 % cota de piata.

Pregatiti sa felicite Pro Tv-ul pentru cei 16 ani de existenta, in stilul caracteristic al show-ului, agentii SRC au dat viata, pe rand, unor personaje consacrate ale emisiunii, dar si unor politicieni si personalitati internationale. Acestia au spus de ce iubesc Romania si au transmis mesaje pentru romani de ziua lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni