• PRO TV
  • Accident in lant in Japonia, numai cu masini de lux. Care a fost costul impactului:VIDEO

Accident in lant in Japonia, numai cu masini de lux. Care a fost costul impactului:VIDEO

Accident in lant in Japonia, numai cu masini de lux. <span style="color:#f00;">Care a fost costul impactului:VIDEO</span>

Un accident rutier in lant, cauzat cel mai probabil de viteza excesiva, s-a produs in Japonia, 12 autoturisme de lux, valorând in total peste trei milioane de euro, ciocnindu-se pe o portiune de autostrada alunecoasa, din cauza ploii

Opt vehicule marca Ferrari, un Lamborghini, trei Mercedes si o Toyota Prius figureaza printre vehiculele implicate in coliziunea de pe autostrada Chugoku (vest), provocata de soferul masinii din fruntea coloanei care a pierdut controlul volanului, conform martorilor.

Imaginile transmise de televiziuni aratau caroseriile de Ferrari - in mare parte de culoare rosie, emblematica pentru marca italiana - si resturi raspândite pe aproximativ 400 de metri.

Douazeci de masini de curse rulau duminica dimineata pe tronsonul de autostrada atunci când Ferrari-ul din fruntea convoiului a lovit parapetul de protectie, a transmis politia. Soferii din spate au frânat imediat, insa prea târziu.
"Nu am vazut niciodata ceva asemanator", a declarat prin telefon locotenentul Eiichiro Kamitani, responsabil de siguranta pe autostrada.

"Ferrari-urile circula rar in numar asa de mare." Politistul a relatat ca zece persoane, cinci barbati si cinci femei, au fost ranite usor in accident. "Cei mai multi erau probabil in drum spre Hiroshima", situata la 130 de kilometri spre est, unde se desfasoara o adunare de masini de curse, a declarat Kamitani.

"Viteza este o posibilitate, insa nu am stabilit momentan cauza accidentului", a adaugat acesta.

Prius-ul si o alta Toyota prinse in accident nu faceau parte din convoi.

Conform unui martor citat de televiziunea TBS, "masinile aveau 140-160 km pe ora" in timp ce viteza este limitata in aceasta zona la 80 de km pe ora.

Una dintre masinile Ferrari era, se pare, un F430 Scuderia, un model ce poate rula cu 320 km pe ora.
Locotenentul Kamitani a precizat ca masina din fruntea convoiului era condusa de un om de afaceri de 60 de ani originar din Chikushino, o localitate din insula Kyushu (sud).

Presa japoneza a calculat costul carambolului la aproximativ 300 de milioane de yeni (2,8 milioane de euro).

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni