• PRO TV
  • Stefan Stan a innebunit multimile de Revelion. Mii de fane l-au aclamat in Piata Revolutiei. VIDEO

Stefan Stan a innebunit multimile de Revelion. Mii de fane l-au aclamat in Piata Revolutiei. VIDEO

Stefan Stan a innebunit multimile de Revelion. Mii de fane l-au aclamat in Piata Revolutiei. VIDEO

Proaspatul castigator de la Vocea Romaniei, Stefan Stan, a luat cu asalt Piata Revolutiei, in noaptea de Revelion.

Nu degeaba a castigat Vocea Romaniei. Stefan Stan a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca stie, ca niciun alt concurent, sa electrizeze multimile, dar mai ales sa le dea fiori reprezentantele sexului frumos.

A fost prima oara cand Stefan Stan a cantat in fata unui public atat de numeros. Nu mai putin de 30.000 de oameni au petrecut cu L!ve Revolution, iar Stefan nu i-a dezamagit si a facut un super show, in acelasi stil care a cucerit inimile telespectatorilor la Vocea Romaniei.

"Am ajuns acasa dupa o seara fascinanta! A fost o seara emotionanta pentru mine, am cantat in fata a mii de oamenii, care mi-au daruit aplauze, zambete si certitudinea ca merit sa fiu Vocea Romaniei. Dupa ce am cantat in Piata Revolutiei, am plecat catre alti prieteni pe care am dorit sa-i imbratisez si sa-i vad pentru prima oara pe anul 2012. Astfel dimineata mea s-a incheiat "mai sus, tot mai sus", cu o portie de sarmalute bune, bune ..mmmmmmm:)...Nu uitati, zambiti!", a scris Stefan pe profilul lui de Facebook.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni