• PRO TV
  • Asa ceva n-ai mai vazut! Maruta, costumat in piranda :)

Asa ceva n-ai mai vazut! Maruta, costumat in piranda :)

<span style="color:#f00;">Asa ceva n-ai mai vazut! </span>Maruta, costumat in piranda :)

Neobositul Maruta si Happylica lui s-au intors cu chef de munca. Asta dupa o scurta vacanta, pe care prezentatorul ”Happy Hour” a petrecut-o atat acasa, de Craciun, cat si la munte, in Poiana Brasov, acolo unde s-a relaxat alaturi de Andra si David imediat dupa Revelion.

Happy Hour” este din nou la ProTV, cu idei multe si nastrusnice. Astfel, vedetele trebuie sa fie din nou cu ochii-n patru, mai ales ca la zi de aniversare echipa ”Happy Hour” stie sa faca cele mai tari cadouri si sa spuna „la multi ani” intr-un mod inedit. Telespectatorii vor avea parte in acest an de un adevarat regal de farse, mai ales ca Maruta despaseste toate limitele imaginatiei cand spune ”la multi ani marca Happy Hour” in cel mai original mod cu putinta.

Iar startul in 2012 il da chiar regina farselor de la ”Happy Hour”, Ionela Prodan, care a fost pacalita din nou chiar cand credea ca a scapat de Maruta si gasca sa. Interpreta de muzica populara si-a sarbatorit onomastica, iar Maruta a luat-o din nou prin surprindere. Pentru ca tot sunt la moda vrajitoarele, Maruta s-a costumat in piranda, cu fuste lungi colorate, peruca si banuti in plete, fiind de nerecunoscut atunci cand a abordat-o pe Ionela Prodan chiar la hotelul din Slatina unde aceasta era cazata.



Dis de dimineata, impreuna cu echipa ”Happy Hour” costumata si ea adecvat, Maruta reuseste sa-i strice pacalitei micul dejun, sa o agaseze cu rugaminti de citire in carti si invitatii la petreceri de botez. Grupul insistent se tine scai de Ionela Prodan, care nu banuieste nici o secunda ca farsele ”Happy Hour” se pot intinde pana aici.

Pirandele dornice de afirmare insista sa ii dea in carti, sa-i spuna ce-o asteapta in viitor si nu se lasa descurajate nici de patronii hotelului, alertati de Ionela Prodan. Pentru ca alaiul galagios nu da semne sa se potoleasca, artista de muzica populara se decide sa plece, insa, surpiza, in parcarea hotelului isi gaseste masina invelita in folie de bucatarie!

Extrem de nervoasa si agitata, pacalita nu simte nici cand asa-zisele pirande ii sustrag poseta, astfel ca taraboiul atinge cote de neimaginat.    

Din noul an happy nu vor lipsi insa nici subiectele arzatoare ale zilei, oamenii momentului, povestile impresionante si secretele din showbiz. Mai mult decat atat, telespectatorii se vor intalni si cu vedete pe care asteapta sa le revada de zeci de ani de zile, dar vor descoperi si povesti de viata nestiute despre succes, datorii, puterea de a o lua de la capat cand tot ce a mai ramas sunt amintirile.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni