• PRO TV
  • AZI, in direct la Happy Hour, Stefan Stan isi lanseaza primul single. Asculta aici piesa "You give me love":

AZI, in direct la Happy Hour, Stefan Stan isi lanseaza primul single. Asculta aici piesa "You give me love":

AZI, in direct la Happy Hour, Stefan Stan isi lanseaza primul single. <span style="color:#f00;">Asculta aici piesa "You give me love":</span>

Dupa ce voturile miilor de telespectatori i-au adus titlul de “Vocea Romaniei”, marele premiu de 100.000 de euro si un contract cu Universal Romania, Stefan Stan vine miercuri in direct la “Happy Hour” pentru a-si lansa primul single din cariera.

Stefan va canta in premiera impreuna cu Alex Velea piesa “You Give Me Love”, piesa produsa de antrenorul sau din show-ul de la Pro Tv, Smiley, si echipa HaHaHa Production.

Happy Hour este in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17.45, LIVE pe Pro TV si pe voyo.ro. Vezi LIVE VIDEO Happy Hour pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

Am inceput sa lucram la piesa aceasta imediat dupa finala “Vocea Romaniei”, e o piesa la care Smiley se gandise de multa vreme si ceea ce a iesit sunt convins ca o sa va placa”, a declarat Stefan.

Castigatorul de la “Vocea Romaniei” ii va povesti miercuri lui Catalin Maruta ce a insemnat pentru el experienta acestui show, ce a simtit in momentul in care a primit trofeul, cum s-a schimbat viata sa, dar si ce planuri are de acum inainte.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni