• PRO TV
  • Aniela Petreanu revine pe scena in piesa "Cum se face"

Aniela Petreanu revine pe scena in piesa "Cum se face"

Aniela Petreanu revine pe scena in piesa "Cum se face"

Aniela Petreanu, responsabila cu amuzarea natiunii in Serviciul Roman de Comedie de la ProTv, revine pe scena teatrului pe 24 ianuarie, de la 20:00, cand va juca in piesa “Cum se face”, pe care cei curiosi o pot urmari la La Scena.

“Voi juca alaturi de actorii Gabriel Covesanu, Andrei Aradits si Mihai Baranga in regia Theodorei Herghelegiu. Sunt singura prezenta feminina intre trei actori diferiti ca tipologie si incantator de talentati. Piesa este despre cum se face o piesa de teatru. Amuzament garantat”, promite Aniela

Aniela nu se afla pentru prima data pe scena teatrului. “Am mai jucat la Nottara in Badaranii, de Carlo Goldoni in regia lui Adrian Pintea si am colaborat o perioada cu Teatrul de Comedie. Am fost angajata si a Teatrului National”, a marturisit Aniela.

Pasionata de ceea ce se intampla in aceasta lume fascinanta, in vacanta de iarna a vazut la Paris la La Comedie Francaise “L’ecole de femme” de Moliere. “Imi place sa caut si sa gasesc actori talentati si expresivi. Ma bucura foarte mult creatia lor si ma revigoreaza”, a mai declarat actrita. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni