• PRO TV
  • Monica Anghel si-a facut o colega sa planga pe platourile de filmare. Afla motivul:

Monica Anghel si-a facut o colega sa planga pe platourile de filmare. Afla motivul:

Monica Anghel si-a facut o colega sa planga pe platourile de filmare. Afla motivul:

Talentul ei muzical e de vina!

Miercurea aceasta, pe 14 martie, “Serviciul Roman de Comedie” iese din nou la raport de la ora 20.30 cu numere foarte haioase in rubrica “Romanii n-au talent”.

Daca hohotele de ras au fost garantate de momente amuzante cu un grup de muzica etno, Haiducii din Bacau, sau cu o poeta care este in acelasi timp si stergatoare de parbrize si care e scoasa cu fortaa din scena pentru ca nu se opreste din recitat, emotiile si-au gasit si ele locul in platoul SRC.

Monica Anghel a interpretat impreuna cu o fetita de 13 ani piesa “I will always love you” a lui Withney Huston, moment in care Aniela Petreanu (Oana Zavoranu) a inceput sa planga: “A fost foarte emotionant, gluma e gluma, insa cand o auzi pe Monica cantand, nu ai cum sa nu te emotionezi. Eu de fiecare data cand merg la un concert de-al ei plang pentru ca vocea si interpretarea ei sunt inegalabile. De fapt, si Oana Zavoranu, personajul meu, care este in juriul “Romanii n-au talent”, a fost foarte impresioanta de aceasta interpretare”, povesteste Aniela.

In “Clanul Lupilor” Titel (Mihai Bobonete) are o noua tentativa de a scapa de madam Marga (Jojo) si ii face cadou, prin intermediul lui Serghei (Dragos Musat), un telefon cu baterie nucleara pentru a o iradia. Numai ca nici de data aceasta nu reuseste, ba, mai mult, Serghei sfarseste prin a se iradia chiar el. 

Din seria momentelor de teleshopping, agentii SRC pregatesc terenul pentru cel mai spectaculos cooking show, “MasterChef”, care incepe pe 20 martie la Pro Tv, cu o reclama senzationala: Mirabela (Gicu Gojira) prezinta tigaia cu gaura, in care nu ramane nimic, nici macar uleiul. Iar Cristi Martin imbraca haine de femeie pentru a o interpreta pe matusa Margareta a lui Costel (Mihai Bobonete), obsedata de cantecul “Sophisticata, ma” si interesata sa stie cand se vor mari pensiile. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni