• PRO TV
  • Andreea Esca fata in fata cu jurnalistul CNN Richard Quest! - VEZI AICI INTERVIUL

Andreea Esca fata in fata cu jurnalistul CNN Richard Quest! - VEZI AICI INTERVIUL

Andreea Esca fata in fata cu jurnalistul CNN Richard Quest! - VEZI AICI INTERVIUL

Andreea Esca l-a intervievat pe celebrul jurnalist CNN Richard Quest. Au vorbit despre criza economica, situatia Romaniei, amintirile jurnalistului despre tara noastra si impresionanta lui colectie de cravate.

In viziunea lui Quest, cea fost mai rau a trecut, dar va fi nevoie de mult timp pentru a ne reveni.

"Cel mai interesant aspect in privinta est-europenilor, si mai ales a noilor membri ai Uniunii Europene, este ca aceste state au inceput de la un nivel mult mai scazut, asa ca ele nu au cazut la fel de mult sau de repede. Iata de ce isi vor reveni mult mai repede", explica Quest.

In opinia lui Quest, masura-cheie pentru a ne redresa este sa luam masuri in asa fel incat sa revigoram definitiv economia si sa facem in asa fel incat situatia pe care o traversam in prezent sa nu se repete.

Intrebat daca recesiunea a avut si efecte bune, Quest a raspuns: "Simtul realitatii. O doza buna de realism. Adevarul este ca am invatat lectia pe care nu trebuia s-o uitam niciodata: nu poti sa cheltuiesti ce nu ai, nu poti sa te imprumuti decat iti permiti si cea mai veche regula " Daca pare prea bun sa fie adevarat, atunci chiar asa este".

Numele lui Quest a devenit sinonim cu cel al postului CNN. Jurnalistul are in spate 20 de ani de experienta in probleme de finante. Jurnalistul britanic realizeaza emisiunile "Business Traveller" si "Quest Means Business".

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni