• PRO TV
  • Cine se indragosteste si cine e pus pe fapte mari. Horoscopul zilei de 6 aprilie

Cine se indragosteste si cine e pus pe fapte mari. Horoscopul zilei de 6 aprilie

Cine se indragosteste si cine e pus pe fapte mari. Horoscopul zilei de 6 aprilie

Afla de la Neti Sandu ce iti rezerva astrele pentru azi.

 

BERBEC

Foarte posibila intalnire de afaceri, poate va gasiti un alt serviciu si discutati conditiile, ca sa vedeti daca va convine sau mai asteptati alta oferta.

 

TAUR

Le-ati putea cere sefilor o marire de salariu, c-aveti sanse s-o primiti sau, oricum, veti avea parte de unele beneficii cu care nu va intalniti la tot pasul.

 

GEMENI

Demersuri in vederea obtinerii unui credit bancar sau cereti o reducere a datoriilor, a ratelor, a comisioanelor sau poate vreti alt gen de facilitati la care ati avea dreptul.

 

RAC

O problema care tine de locuinta trebuie rezolvata si poate angajati pe cineva sa repare sau sa faca, in locul vostru, curatenie generala sau poate va mutati.

 

LEU

Sunteti pusi pe fapte mari, o sa si gasiti sustinere la unii dintre colegi, sefi, sa va puneti planurile in aplicare si lucrurile o sa mearga snur, o sa progresati.

 

FECIOARA

Bateti palma pentru o afacere si o sa incepeti un nou proiect care o sa v-aduca profit din iulie, probabil, si o sa prindeti curaj sa dezvoltati pe parcurs afacerea.

 

BALANTA

Atmosfera incarcata, e agitatie mare pentru c-aveti o groaza de lucruri de rezolvat si depindeti de niste oameni care o sa v-ajute dar nu 100%.

 

SCORPION

Va pot intra acei bani pentru care ati avansat diverse cereri si multa vreme au ramas fara un raspuns - acum va luati o revansa si-o s-aveti bani de sarbatori.

 

SAGETATOR

Exuberanta - va-ntalniti cu niste oameni care vor, poate, sa sarbatoriti ceva, sa faceti miscare impreuna, sa plecati intr-o drumetie, o minivacanta in zilele astea.

 

CAPRICORN

Va pot intra bani si va permiteti o escapada turistica pana la mare sau la munte, sa vizitati niste locuri dragi si sa fiti impreuna cu familia ori cu prietenii sau si-si.

 

VARSATOR

O stare de bine, o sa vedeti lumea cu alti ochi, prin alt filtru, poate se-ntampla ceva nemaipomenit in familia voastra sau o sa va indragostiti de cineva, sa va trezeasca la viata.

 

PESTI

O energie debordanta, va implicati in numeroase activitati recreative, acum in week-end, si o sa va prinda bine sa va dezmortiti si sa reinnodati niste relatii camaraderesti, amicale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni