• PRO TV
  • Dana Rogoz a inceput noul sezon la "De Suflet" cu o cazatura zdravana in platou

Dana Rogoz a inceput noul sezon la "De Suflet" cu o cazatura zdravana in platou

Dana Rogoz a inceput noul sezon la "De Suflet" cu o cazatura zdravana in platou

Romanii din intreaga lume s-au intalnit sambata, 20 februarie de la orele 20.30 (ora Romaniei) cu actrita Dana Rogoz, care a inceput un nou sezon al emisiunii „De Suflet”.

Pregatita pentru doua ore de filmare cu mai multi invitati printre care Haiducii, Antonia, Ionela Prodan si Tili Niculae, Dana, interpreta Andreei Popeanga din State de Romania, a stat de vorba cu ei despre Valentine s Day si Dragobete. Spre sfirsitul emisiunii, cind in platou a sosit Horia Brenciu impreuna cu citiva colegi din HB Orchestra, Dana a oferit o mostra de umor involuntar.

„De cite ori a venit Horia invitat in emisiunea mea noi am improvizat si am creat impreuna momente foarte amuzante. Ca de obicei, si acum el a cantat live si a ales cateva piese speciale numai potrivite cu tema noastra legata de iubire si de cele doua sarbatori despre care vorbeam. De aceasta data, pentru a sublinia momentele in care ma emotionam la cate o piesa, glumeam facandu-ma ca lesin inspre Horia si el ma prindea. Ne-a iesit de doua ori, iar a treia oara, pe o alta piesa interpretata de colegul lui de trupa i-am zis si i-am facut semn ca "lesin" din nou. Ce-i drept, era muzica in platou si destul de tare, iar eu nu am vazut ca Horia se intorsese sa vorbeasca cu altcineva. Asa ca, ferm convinsa ca ma prinde, m-am lasat pe spate exact ca in exercitiile de actorie de la scoala: fara nicio ezitare, cu bratele desfacute lateral. Si...am ajuns direct pe podea,” se amuza Dana, care povesteste ca dupa cazatura nu se putea ridica de pe jos de ras si spune ca nu a fost atat de dureros pe cat s-a vazut si s-a auzit.

„La cate lucruri de genul acesta mi s-au intamplat de-a lungul timpului, cred ca imi lipseste putin simtul conservarii. Insa a fost cu siguranta unul dintre cele mai spontane si haiose momente care prin care am trecut pina acum la , in atatea sezoane de cand prezint emisiunea. Tocmai de aceea, nu ne-am oprit din filmare si am facut haz de necaz pana la finalul emisiunii, promitand ca sambata viitoare voi veni la filmare direct cu casca de protectie pe care o folosesc cand fac snowboard”, adauga vedeta ProTv International. Si telespectatorii din Romania vor putea vedea acest moment din filmarea emisiunii, luni, 22 februarie la „Povestiri de noapte” de la orele 22.30, ACASA, cand Cabral si Mircea o vor avea invitata pe Dana Rogoz, in direct, in platoul emisiunii.
 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni