• PRO TV
  • Ileana Ciuculete, mama doar cu numele!

Ileana Ciuculete, mama doar cu numele!

Ileana Ciuculete, mama doar cu numele!

Mugurel si Cristi Sfetcu, cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete o acuza pe aceasta ca i-a abandonat si ca si-au cunoscut mama mai mult de la televizor.

Cei doi au crescut pana la 7 ani la bunicii din partea mamei, la varsta de 14 s-au mutat la strabunici, au stat la camin, la internat si prin vecini. Mugur si Cristi sunt dezamagiti de mama lor si o acuza ca n-a avut grija de ei ca o mama adevarata.

"Cand eram in clasa a noua, mama s-a casatorit si la inceput noi am avut o relatie ok cu sotul ei. Nu ne-am impus niciodata in viata ei", a declarat unul dintre baieti. 

Cu Cristi cantareata se purta foarte urat pe motiv ca acesta seamana foarte mult cu fostul ei sot.

"Intotdeauna m-au ajutat strainii, la ea n-am indraznit niciodata sa cer. Tot ce au parintii investesc in copii, eu si fratele meu parca le-am stat ca o sulita in coaste mamei si sotului ei", au declarat cei doi.

Ileana Ciuculete nici macar nu l-a sunat pe Cristi cand a implinit 18 ani, mai mult decat atat, Mugur se plange ca ea nici nu a fost prezenta la nunta sa.

Cristi Sfetcu: "Am preferat sa dorm pe banca decat sa stau in casa cu mama, am stat 2 saptamani pe strada pe banca, in tufisuri"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni