• PRO TV
  • Elena Gheorghe, o mamica si o mireasa fericita. Si-a botezat baietelul, apoi a spus DA in fata altarului. VIDEO

Elena Gheorghe, o mamica si o mireasa fericita. Si-a botezat baietelul, apoi a spus DA in fata altarului. VIDEO

Elena Gheorghe, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">o mamica si o mireasa fericita. </span>Si-a botezat baietelul, apoi a spus DA in fata altarului. VIDEO

"Fiecare mireasa este emotionata in ziua nuntii pentru ca este un moment la care ne gandim si pe care ni-l imaginam inca de cand suntem mici", povesteste Elena Gheorghe in ProTV Magazin, despre doua dintre cele mai frumoase experiente din viata ei: nunta si botezul.


Botezul


Intreaga ceremonie de crestinare care a fost oficiata chiar de tatal meu. Am avut un buchet de bujori albi, iar ursitoarele au fost niste fetite super dulci, de 5-7 ani. In loc de cvartet, am avut harpa! A fost foarte frumos si emotionant.

Dansul mirilor


Am inceput cu un vals (Chayanne - "Tiempo de vals") si am continuat cu o salsa (Marc Anthony - "Valio la pena"). Coregrafia a fost facuta de Doina Botis, cu care am repetat intensiv inainte pentru ca am avut tot felul de combinatii de pasi si prize destul de complicate.

Verighetele


Le-am luat anul trecut, cand ne-am si logodit. Sunt din aur alb, simple, a mea avand in plus un mic diamant.

Traditii

Am incercat sa respectam cat mai multe traditii, atat romanesti cat si machedonesti: am aruncat buchetul, m-am lasat furata, am jucat hlambura dar si gaina. In plus, am initiat o noua traditie: aruncatul in piscina!

Muzica

Provincialii si Steaua di Vreari.

Luna de miere

Pentru ca ne asteapta o vara plina de concerte, nu am stabilit inca o destinatie, dar stim ca va fi ceva exotic. De obicei suntem foarte spontani, asa ca probabil ne vom face bagajele, vom merge in aeroport si vom alege o locatie cu mult soare. Nicholas ne va insoti si el de aceasta data! Va fi prima noastra vacanta impreuna!



Foto: Agentia de presa mondena

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni