• PRO TV
  • ”Serviţi, vă rog!”, lider de audienta. Aproape 2 milioane de romani au urmarit prima editie a show-ului

”Serviţi, vă rog!”, lider de audienta. Aproape 2 milioane de romani au urmarit prima editie a show-ului

<span style="color:#f00;">”Serviţi, vă rog!”, lider de audienta.</span> Aproape 2 milioane de romani au urmarit prima editie a show-ului

Marti seara, de la 20.30, la Pro Tv a debutat un nou sezon ”Serviţi, vă rog!”, de data aceasta la circ.

Pro Tv a dat startul marti, 31 iulie, de la ora 20.30, unui nou sezon al emisiunii ”Serviţi, vă rog!” care vara aceasta se desfasoara in lumea fascinanta si in continua miscare a circului, cu vedete care sunt de acum surprinse in ipostaze cu totul neasteptare si nemaivazute. Aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari au urmarit marti seara prima editie a acestui sezon, in minutul de maxima audienta 22.15, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul sau tinta un varf de 12,7 puncte de rating si 30,8 % cota de piata.


Prima editie ”Serviţi, vă rog!” a acestei veri a fost deschisa la circ de Roxana Ionescu, Mihai Bobonete, Carmen Tanase si Pepe. Toti patru a muncit in culisele circului si au oferit celor de acasa un real spectacol. Roxana Ionescu s-a remarcat printr-un dans acvatic pe care a tinut neaparat sa il execute, astfel ca focoasa blonda si-a afisat formele de invidiat intr-un dans de senzatie, pe care l-a executat cu ochii deschisi sub apa, desi nu stie sa inoate foarte bine.

Si Mihai Bobonete si-a invins teama in fata unei acvile foarte agile pentru a putea duce la bun sfarsit numarul pe care il pregatise, in vreme ce Carmen Tanase a impartit in stanga si-n dreapta, printre animale, imbratisari care i-au fost returnate chiar pe scena de o morsa ce a pupat-o pe obraz. Pepe si Roxana au fost cei care in prima editie au simtit pe pielea lor cum e sa te mustre Nea Marin: plecati sa imparta fluturasi de promovare a spectacolului, acestia au zabovit mai mult la bowling si la o cafea, astfel ca Nea Marin a avut grija sa le aplice o corectie tipica. 

Intreaga editie ”Serviţi, vă rog!” de marti seara a fost lider incontestabil de audienta pe toate categoriile de public, in intervalul orar (20.29 – 22.59. Astfel, Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 8,8 puncte de rating si 22.9 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 nu a reusit sa se claseze nici macar topul primelor cinci posturi TV.

Pro Tv a fost lider si pe publicul din mediul urban cu o audienta medie de 7 puncte de rating si 16,6 % cota de piata, iar Antena 1 s-a clasat abia pe locul al patrulea cu numai 2,2 puncte de rating si 5,3 % cota de piata. Si la nivelul intregii populatii a tarii Pro Tv a fost imbatabil, fiind lider de audienta cu o medie de 6,9 puncte de rating si 16,9 % cota de piata, in timp ce Antena 1 a ocupat pozitia a cincea cu o medie de numai 2,4 puncte de rating si 5,8 % cota de piata.

Aventurile celor patru vedete continua in in editia de miercuri, 1 august, cand veti afla cine s-a descurcat cel mai bine in dificilele probe de la circ.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni