• PRO TV
  • Pavel Bartos, un gurmand incurabil. A dat iama in carnati la "Serviti, va rog"

Pavel Bartos, un gurmand incurabil. A dat iama in carnati la "Serviti, va rog"

Pavel Bartos, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">un gurmand incurabil.</span> A dat iama in carnati la "Serviti, va rog"

Pavel Bartos s-a facut din nou remarcat in bucatarie, intr-un mod cu totul... asteptat.

De cum a ajuns la circ, Pavel Bartos s-a tinut numai de farse si i-a scos peri albi lui Nea Marin.

Dupa toate glumele si boacanele pe care le-a facut, lui Pavel i s-a facut o foame de lup, asa ca a dat iama in delicioasa fasole cu carnati gatita de Gina Pistol pentru toti angajatii circului. Mai mult decat atat, l-a "corupt" si pe Razvan Fodor sa faca acelasi lucru.



Nu este prima data cand sexy Pavel Bartos este protagonistul unor astfel de scene.

La Romanii au talent, impreuna cu Smiley, el era gata-gata sa fure mancare unor concurenti. Grupul tulnicareselor si-a facut intrarea in scena intr- un mod fastuos, gastronomic vorbind. Femeile au adus o masa plina ochi cu cele mai alese bunatati: zacusca, carnati, branza, slanina, ceapa, paine de casa si nelipsita palinca.

Vazand un asemenea regal, cei doi au facut tot posibilul sa duca masa in culise, chiar inainte ca tulnicaresele sa isi inceapa numarul artistic. Nu au reusit asta, dar pana la urma au gasit o solutie: si-au asezat scaunele pe scena si au incins un ospat de zile mari!

Alt show, aceeasi poveste: Bartos nu a putut sta departe de aromele de la MasterChef si a facut o scurta vizita pe platourile de filmare, unde s-a infruptat cu felurite bunatati.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni