• PRO TV
  • Surferita care face valuri oriunde apare. Vezi ce o face atat de speciala. Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

Surferita care face valuri oriunde apare. Vezi ce o face atat de speciala. Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

<span style="color:#f00;">Surferita care face valuri oriunde apare.</span> Vezi ce o face atat de speciala. Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

Bethany Hamilton, o americanca de 22 de ani, este cea mai cunoscuta surferita cu o singura mana din lume.

Tanara si-a pierdut mana stanga la 13 ani, pe cand facea surfing, dupa ce a fost atacata de un rechin. Nu numai ca a supravietuit, dar s-a ambitionat si a decis sa nu renunte niciodata la marea ei pasiune - surfingul. “Pentru mine, surfingul e mai mult decat un sport, e pasiunea si dragostea mea. Sunt mai speriata de gandul ca n-as mai putea sa fac surfing niciodata, decat de faptul ca nu mai am o mana. M-am intors in apa cam la o luna dupa atacul rechinului” a declarat ea.

Tanara povesteste ca a depasit experienta traumatizanta a atacului chiar prin faptul ca s-a intors inapoi in ocean, sa faca surfing. “Asta m-a ajutat sa-mi recapat increderea in mine”, spune ea. Acum, Bethany locuieste singura si spune ca ii este foarte bine. Nu isi doreste o proteza in locul mainii pierdute, pentru ca se descurca foarte bine pe cont propriu si s-a obisnuit asa.


 

Privind inapoi in trecut, tanara, care a inspirat un documentar - “Soul surfer” si care a scris mai multe carti motivationale, vrea sa-i invete pe semenii care se confrunta cu diverse necazuri in viata sa tina fruntea sus. “Eu cred ca tot raul e spre bine si ca intotdeauna exista o luminita la capatul tunelului”, spune tanara cu simplitate, care isi doreste pentru viitor sa isi continue cariera in surfing, sa participe la tot mai multe competitii de acest gen, sa calatoreasca si sa isi intemeieze o familie intr-o buna zi. 


Sursa foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni