• PRO TV
  • Nu are un corp PERFECT, dar nici nu mai conteaza! Toata lumea se uita la ea: a facut surf complet goala! FOTO

Nu are un corp PERFECT, dar nici nu mai conteaza! Toata lumea se uita la ea: a facut surf complet goala! FOTO

<span style="color:#f00;">Nu are un corp PERFECT,</span> dar nici nu mai conteaza! Toata lumea se uita la ea: a facut surf <span style="color:#f00;">complet goala!</span> FOTO

O femeie de 32 de ani a atras toate privirile la o plaja din Australia, dupa ce a facut surf in pielea goala.

Marama Kake, 32 de ani, e nascuta in Noua Zeelanda si locuieste in Noosa,  Queensland.

Le-a raspuns tuturor curiosilor ca prefera sa faca surf in pielea goala pentru ca ii place senzatia, dar si pentru ca e o ecologista convinsa. Atunci cand vede copii mici pe plaja, se indeparteaza in larg sau isi acopera partile intime, asa ca nu a avut niciodata probleme cu salvamarii care supravegheaza zona sau cu autoritatile.

Cea mai devotata mamica de la Hollywood, expusa pe o plaja din Mexic! Uite imaginile care au intors toate privirile

Un surfer care a fost martor a povestit ca era sa cada de pe placa atunci cand Marama a trecut pe langa el, fara sa poarte nimic altceva decat un zambet: "Fac surf de aproape 50 de ani si n-am mai vazut niciodata asa ceva. Cred ca erau vreo 100 de alti surferi pe plaja, in apa, si ea trecea pe langa toti, zambitoare si indrazneata", a spus surferul. "Prima reactie a fost de soc, apoi ne-am amuzat. Toti eram intrigati"



"Si alte femei ar trebui sa ma sustina si sa faca surf asa", sustine Marama, care e o activista convinsa pentru un stil de viata cat mai eco-friendly, scrie couriermail.com.au. Ea vrea sa promoveze un tip mai eco de surfing: in afara de faptul ca nu poarta costum, placa ei de surf e facuta din materiale ecologice.


FOTO: Google+

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni