• PRO TV
  • Planul viclean pus la cale de Bianca Dragusanu. Cum a vrut sa se razbune pe 'teroristul' de Nea Marin: VIDEO

Planul viclean pus la cale de Bianca Dragusanu. Cum a vrut sa se razbune pe 'teroristul' de Nea Marin: VIDEO

Planul viclean pus la cale de Bianca Dragusanu. <span style="color:#f00;">Cum a vrut sa se razbune</span> pe 'teroristul' de Nea Marin: VIDEO

Diseara la 20:30 pe ProTV, Nea Marin are o surpriza bestiala pentru Bianca Dragusanu, la "Serviti, va rog"!

Suparata ca Nea Marin o tot pune la treaba la "Serviti, va rog", Bianca Dragusanu s-a gandit mai intai sa-i puna niste somnifere in mancare si sa-l linisteasca putin pe "seful terorist" macar pentru cateva ore.

Dupa un timp, insa, i-a venit o idee mai buna: sa-i dea laxative pe ascuns. Planul asta i-a placut atat de mult, incat a convins-o pe Vica sa mearga cu ea la farmacie, unde a cumparat  10 pastile, pe care le-a amestecat intr-un flacon. Cele doua au mers apoi si intr-o librarie, de unde au luat un pachet de hartie igienica, pe care l-au impachetat cu funda rosie.

Era hotarata sa-si duca planul pana la capat si isi tinea tot timpul in geanta, la indemana, flaconul cu potiunea care l-ar fi facut de ras pe Nea Marin. Din pacate, sau din fericire, sperantele sale au fost distruse de Augustin Viziru, care nu a fost de acord cu asa ceva: "Eu nu tolerez glume de genul asta. Mi s-a parut deplasat, imoral, nu e ok" i-a spus el Biancai, apoi l-a informat pe Nea Marin de ce ar fi putut sa i se intample.


Show-ul SERVITI, VA ROG este integral pe Voyo.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni