• PRO TV
  • DA sau NU din prima seara: Bianca Dragusanu dezvaluie cum se lasa ea cucerita

DA sau NU din prima seara: Bianca Dragusanu dezvaluie cum se lasa ea cucerita

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">DA sau NU din prima seara: </span>Bianca Dragusanu dezvaluie cum se lasa ea cucerita

Despre televizine, bani, si barbati, cu Bianca Dragusanu, pe care am vazut-o recent la "Serviti, va rog", iar din toamna va participa si la "Dansez pentru tine".

Bianca vine pentru prima data la "Happy Hour". Roscata dezvaluie care sunt sansele sa se impace cu Cristea, maine, de la 17:45.

Bianca Dragusanu
este una dintre vedetele pe care telespectatorii ProTV le vor putea urmari in aceasta toamna evoluand pe ringul visurilor, pentru a schimba in bine viata unui om pus la grele incercari, in cel de-al XIII-lea sezon al super show-ului "Dansez pentru tine".

Decizia de a participa la emisiunea care a schimbat zeci de destine nu a fost una usor de luat, tocmai pentru ca Bianca este de parere ca "Dansez pentru tine" este o competitie complexa si o provocare pentru oricine, indiferent cat de bine stapaneste arta dansului.

- Cat timp ti-a luat sa te decizi ca vrei sa participi la "Dansez pentru tine"?

Mi-a luat ceva timp sa ma decid, dat fiind faptul ca primisem mai multe propuneri in aceeasi perioada si a fost o alegere dificila. "Dansez pentru tine" este insa o competitie complexa si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor si al show-ului. Consider ca acest show este o provocare pentru oricine, indiferent daca stie sa danseze sau nu.

- In ultima vreme, ai avut probleme medicale, iar participarea la acest show necesita multa energie si o conditie fizica buna. Crezi ca o sa te descurci?

Eu fac eforturi sustinute de foarte multi ani. Cam orice forma de disciplina imi este familiara.

- Pe plan personal, cum stai? Poti spune ca ai intalnit marea dragoste?
Da, am intalnit marea dragoste pana acum. In viziunea mea, barbatul perfect este cel care ma accepta asa cum sunt, care ma respecta, care ma sustine, care imi da siguranta si incredere in mine. Cred ca, pentru orice femeie, barbatul ideal este barbatul responsabil, matur, hotarat si care stie ce vrea.

Nu mi s-a intamplat pana acum sa spun "DA" din prima. Nu a fost o atractie atat de puternica, incat sa ma faca sa zic "DA" din prima. La mine trebuie lucrat, un barbat trebuie sa-mi cucereasca mai intai mintea, apoi sufletul.

- Faci multe compromisuri intr-o relatie, lasi mult de la tine?
Orice relatie este un cimitir de compromisuri. Motiv pentru care ne ingropam doar oamenii dragi. Normal ca am facut compromisuri, asa cum si altii au facut pentru mine. Atunci cand iubesti, faci orice. Vorba lui Napoleon: "In dragoste si razboi e permis tot".

- Dar banii cat conteaza pentru Bianca Dragusanu?
Sunt o femeie independenta, asadar banii conteaza. Banii conteaza pentru oricine, dar banii nu pot salva o relatie.

- Cum arata o zi din viata ta?
Zilelele mele sunt diferite, dar totusi au ceva in comun: dorm noptile, ma trezesc dimineata, imi onorez obligatiile de peste zi, obligatii care sunt multe si zilnice, nu lenevesc, nu stau tolanita. Sunt o persoana responsabila, foarte activa si imi fac timp si pentru prieteni, pentru persoanele importante.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni