• PRO TV
  • Delia Matache s-a maritat cu iubitul ei, Razvan Munteanu. FOTO

Delia Matache s-a maritat cu iubitul ei, Razvan Munteanu. FOTO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Delia Matache s-a maritat </span>cu iubitul ei, Razvan Munteanu. FOTO

Delia Matache s-a cununat civil, joi, cu iubitul ei, Razvan Munteanu, iar ceremonia a avut loc la Poarta Sarutului si a fost oficiata de primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru.

La ceremonie au asistat rudele celor doi, precum si zeci de persoane, in special femei aflate la plimbare cu copiii prin parcul central din Targu Jiu, atmosfera fiind asemanatoare cu cea din noaptea de Revelion, cand primarul orasului oficiaza astfel de casatorii la Poarta Sarutului.

Cantareata a povestit ca a ales Poarta Sarutului pentru cununia civila intrucat are amintiri placute despre acest loc.

"Avem povesti vechi aici. Aici am avut prima iesire impreuna si aici ne-am cunoscut mai bine. Simbolistica coafeaza mai bine acest eveniment. E totusi Poarta Sarutului, adica ce altceva ar fi fost mai potrivit?", a spus Delia Matache.

Delia si Razvan au programat dupa cununia civila o petrecere in familie, la Turburea, locul de nastere al mirelui, mama acestuia spunand ca meniul este traditional, fara feluri complicate de mancare.

"Masa e una taraneasca, cu turta, cu malai, cu piftie, cu ied, cu porc, cu toate, asa cum ei nu au mai mancat decat cand au venit pe la mine pe acasa si cum pe la Bucuresti nu prea gasesc", a spus Ioana Munteanu.

Cei doi tineri vor pleca in luna de miere intr-o excursie in Africa.

"Am zis sa ne riscam un pic. O sa fie triburi, o sa fie Kenya, Zanzibar, Tanzania, o sa fie o Africa pe care o vom vedea o luna. O sa fie o luna de aventuri", a spus Delia.

Cei doi au afirmat ca nu se grabesc sa aiba un copil, preferand sa lase lucrurile sa decurga natural, asa cum a evoluat si relatia dintre ei.

Niciunul nu a precizat insa cand va avea loc si casatoria religioasa, ambii dand asigurari ca jurnalistii vor afla din timp despre acest lucru.

FOTO: Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni