• PRO TV
  • Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, terorizati de serpi la “Serviti, va rog!”

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, terorizati de serpi la “Serviti, va rog!”

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, terorizati de serpi la “Serviti, va rog!”

Pe 4 si 5 septembrie de la ora 20:30, la ProTV.

Vedetele continua circul la ProTV, marti si miercuri de la ora 20:30. Andreea Tonciu, Nicolae Mitea, Cocuta si Antonio sunt cele patru vedete puse la treaba de Nea Marin intr-o noua editie “Serviti, va rog!”.


Venit de pe terenul de fotbal in lumea circului, Nicolae Mitea a facut tot posibilul sa-si faca treaba asa cum trebuie si sa respecte ordinele date de Nea Marin. Toate astea pana la un punct! Cand rabdarea lui si-a pierdut orice limita, fotbalistul si Antonio, membrul baletului “Dansez pentru tine” si-au luat o dupa-amiaza libera si au fugit cat au vazut cu ochii de Nea Marin. Distractia nu a durat mult pentru ca acesta le-a dat repede de urma. 

Nici show-urile de la circ nu au fost usoare! Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au tras o sperietura de moarte atunci cand Nea Marin a pus serpii pe ei. Fotbalistul a dat pana atunci dovada de foarte mult curaj, interactionand cu toate animalele fara frica, insa totul pana la serpi. Cand s-au vazut cu nevertebratele la gat, cei doi au avut o reactie de neimaginat!

Fetele si-au facut si ele de cap. Avand sarcina de a face curat in cabinele circarilor, Andreea si Cocuta nu au mai tinut cont de cerintele lui Nea Marin si s-au pus pe o veritabila sedinta foto, lasand in urma lor un haos general.

Ce repercusiuni a avut acesgt gest, telespectatorii vor vedea pe 4 si 5 septembrie de la ora 20:30, la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni