• PRO TV
  • O noua poveste de iubire din seria "Cantareata si dansatorul": ASA arata barbatul care l-a inlocuit pe Ashley Cole in inima frumoasei Cheryl. FOTO

O noua poveste de iubire din seria "Cantareata si dansatorul": ASA arata barbatul care l-a inlocuit pe Ashley Cole in inima frumoasei Cheryl. FOTO

O noua poveste de iubire din seria "Cantareata si dansatorul": <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ASA arata barbatul</span> care l-a inlocuit pe Ashley Cole in inima frumoasei Cheryl. FOTO

Dupa idila dintre Jennifer Lopez si mai tinerelul Casper Smart, iata ca o noua cantareata si-a gasit alinarea in bratele unuia dintre dansatorii sai.

Este vorba despre Tre Holloway, de 27 de ani, care a devenit oficial iubitul cantaretei Cheryl Cole, de 29 de ani.

Acesta vrea chiar sa se mute in Londra, pentru a fi mai aproape de artista. Desi cei doi nu sunt impreuna de foarte mult timp, prietenii cantaretei spun ca relatia lor este una serioasa si ca Tre o face foarte fericita.

Cheryl Cole
va pleca in primul ei turneu solo in luna octombrie, pentru a-si promova noul album, "A Million Lights", iar Holloway vrea sa fie cat mai aproape de ea. Artista va concerta timp de doua saptamani, atat in Marea Britanie, cat si in Irlanda.

"Tre va lucra alaturi de ea in turneu si se va ocupa si de reuniunea trupei 'Girls Aloud', asa ca va sta o perioada mai lunga in Marea Britanie. Este normal sa-si caute deja un apartament", au declarat apropiati ai celor doi.

Tre este primul barbat cu care Cheryl s-a afisat public de cand s-a despartit de fotbalistul Ashley Cole. Mai mult, artista i-a intalnit deja pe parintii iubitului ei si vrea ca si el sa-i cunoasca familia.

Iti mai aduci aminte de Uni-k? Vezi cum arata acum si asculta noua ei piesa

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni