• PRO TV
  • Bianca Dragusanu: "Da, am plans in fata lui Cristea, si el a plans in fata mea" VIDEO

Bianca Dragusanu: "Da, am plans in fata lui Cristea, si el a plans in fata mea" VIDEO

Bianca Dragusanu: "<span style="color:#f00;">Da, am plans in fata lui Cristea,</span> si el a plans in fata mea" VIDEO

Pentru prima data la Happy Hour, Bianca Dragusanu a venit sa vorbeasca despre relatia sa cu fotbalistul Adrian Cristea.

Roscata sustine ca nu s-au impacat si ca nici nu isi doreste acest lucru, pentru ca acum Cristea face parte din trecutul ei.

"Sunt exact asa cum am decis eu sa fiu. Sunt singura de mai bine de doua luni. Ii doresc lui Cristea sa evolueze putin". "Niciodata nu m-a batut Cristea. Daca m-a inselat, nu stiu. Au mai fost intalniri intre noi, sa clarificam niste lucruri", a mai spus ea la Happy Hour

"Ma pot indragosti foarte usor, dar daca m-ai dezamagit, e greu sa ma recuceresti. Eu ma pricep la iubit. Stiu sa iubesc, sunt un om foarte sincer si cu principii, care ii respecta pe ceilalti, care daruieste mult". 

Pe finalul emisiunii, Bianca Dragusanu a tinut sa precizeze ca niciodata nu va putea vorbi de rau o persoana care i-a fost atat de apropiata si a recunoscut ca l-a iubit foarte mult pe Cristea, "asa cum nu l-a mai iubit nicio alta femeie": "Am si plans in fata lui, dar si el a plans in fata mea" a marturisit roscata, care acum, insa, e gata sa priveasca spre viitor si sa lase trecutul in urma.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni