• PRO TV
  • Scandalul anului 2012: Kate Middleton, surprinsa TOPLESS in vacanta, alaturi de sotul ei, Printul William

Scandalul anului 2012: Kate Middleton, surprinsa TOPLESS in vacanta, alaturi de sotul ei, Printul William

Scandalul anului 2012: Kate Middleton, surprinsa <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOPLESS in vacanta, </span>alaturi de sotul ei, Printul William

Familia regala britanica abia isi revenise dupa scandalul pozelor nud cu Printul Harry ca a fost lovita din nou, in acelasi punct sensibil. De data aceasta, Ducesa de Cambridge este protagonista unui pictorial scandalos realizat de o revista franceza.

"EXCLUSIVITATE MONDIALA" titreaza publicatia Closer,  care se lauda ca are fotografii cu Kate Middleton topless, o adevarata rusine pentru un membru atat de important al familiei regale.

Aflata in vacanta alaturi de Printul William, ea ar fi renuntat la sutien, cand a mers sa se bronzeze pe terasa privata a Castelului D'Autet din Provence, al carui proprietar este chiar nepotul reginei.

Cei doi nu si-au imaginat niciodata ca ar putea fi fotografiati pe o proprietate privata, dar iata ca reprezentantii revistei Closer sustin acum ca au mai multe poze ale cuplului, iar in multe dintre acestea Kate apare pe jumatate dezbracata.



"Trebuie sa va spunem ca dupa ce revista va iesi pe piata, Printul Harry nu se va mai simti atat de singur", a declarat Laurence Pieau, editorul Closer.

Purtatorul de cuvant al familiei regale nu a dorit sa faca nicio afirmatie pana cand nu se va stabili daca pozele respective sunt autentice sau nu. Cuplul, insa, s-a declarat "intristat" ca le-a fost invadat spatiul intim. De asemenea, cei doi planuiesc sa apeleze la un avocat.

Ducesa de Cambridge si Printul William se afla acum in Malaezia, in cadrul turneului organizat cu ocazia Jubileului de Diamant.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni