• PRO TV
  • TOATE pozele cu Kate Middleton topless. Unele dintre imagini ar putea amuza pana si Casa Regala britanica

TOATE pozele cu Kate Middleton topless. Unele dintre imagini ar putea amuza pana si Casa Regala britanica

TOATE pozele cu <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Kate Middleton topless.</span> Unele dintre imagini ar putea amuza pana si Casa Regala britanica

Tabloidul francez Closer a publicat in editia de vineri o serie de fotografii in care ducesa Catherine apare topless, intr-o vacanta petrecuta cu sotul ei, printul William, in sudul Frantei, la aproape un an si jumatate de la casatoria lor.

Revista franceza publica pe cinci pagini aproximativ 15 fotografii ale cuplului princiar, care se bronza pe o terasa, la inceputul lunii septembrie. Unele dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o arata pe ducesa de Cambridge facand plaja fara sutien.

CITESTE SI:

Cea mai rusinoasa poza de profil Facebook. Ti-e jena pana si sa te uiti la ea. FOTO

SCENE INCREDIBILE in trafic! Ipostazele rusinoase in care a fost surprins un cuplu in TRAFIC. Ce faceau cei doi

 

 

Printul William si sotia lui Catherine s-au declarat "dezolati" dupa anuntul facut de publicatia franceza, potrivit unor surse din anturajul cuplului princiar.

 
Foto: GETTY IMAGES

"Acest incident, daca se confirma, ne va trimite in urma cu 15 ani", a spus o sursa care insoteste cuplul in Malaysia, referindu-se la urmarirea mediatica al carei obiect a fost printesa Diana, mama lui William, pana la moartea acesteia, intr-un tragic accident de automobil, petrecut la Paris in 1997.

Ea a pozat in Playboy iar acum si-a lansat piesa! Cel mai INDRAZNET videoclip romanesc din ultima vreme! Ce se intampla cand se "Stinge lumina"! VIDEO

Daca  ducesa de Cambridge si printul William sunt "dezolati" de acest scandal si vor sa dea in judecata revista Closer, nici fanii lor nu stau cu mainile in san. S-au intrecut in a publica pe Twitter o multime de poze cu Kate Middleton topless, in stilul lor.

Credem ca pana si Regina Marii Britanii va avea un zambet in coltul gurii cand va vedea aceste imagini :)








Sursa foto: Twitter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni