• PRO TV
  • Cristian Gog dezvaluie ce oferte IMORALE a primit dupa "Romanii au talent": "Am refuzat DIN START, nu am negociat nimic!"

Cristian Gog dezvaluie ce oferte IMORALE a primit dupa "Romanii au talent": "Am refuzat DIN START, nu am negociat nimic!"

Cristian Gog dezvaluie <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ce oferte IMORALE a primit dupa "Romanii au talent":</span> "Am refuzat DIN START, nu am negociat nimic!"

Castigatorul de la "Romanii au talent" a a declarat la Happy Hour ca a primit si oferte indecente dupa ce a devenit faimos.

Unii i-au propus sa joace poker sau carti pe banii lor, cu oameni instariti, si sa castige apoi un procent din sumele obtinute atat de facil, avand in vedere abilitatile sale. 

"Sansele ar fi fost de partea mea, clar as fi castigat daca intram in asemenea joc, dar nu fac asa ceva.

Am trecut oarecum prin asta. Am jucat cu prietenii, cand eram student. M-am pregatit foarte intens sa devin crupier pe vas de croaziera, stiu aproape toate tehnicile de a trisa si o parte le pot pune si in practica. Dar stiu si sa le identific si sa le impiedic.

N-am ajuns la negocieri cu acei oameni, am refuzat din start. Indiferent de suma, decizia mea e aceeasi, e o chestie de etica, imi respect meseria, altfel ar fi insemnat sa ma prostituez, din punctul meu de vedere.

Sunt cateva cazinouri in care nu am voie sa intru, cateva in tara, cateva afara. Acolo m-am perfectionat in ceea ce fac" a marturisit Cristian Gog la Happy Hour.

Citeste si:

"Nu ar fi impresionant, AR FI IMPOSIBIL!" N-o sa ghicesti IN VECI cum a facut Cristian Gog acest truc:

Roxana Ionescu, ULUITA de talentul lui Cristian Gog: "JUR ca nu m-am inteles cu el!". Fara sa stie, blonda a facut TOT ce-a vrut mentalistul: VIDEO


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni