• PRO TV
  • Roxana Ionescu, ULUITA de talentul lui Cristian Gog: "JUR ca nu m-am inteles cu el!". Fara sa stie, blonda a facut TOT ce-a vrut mentalistul:

Roxana Ionescu, ULUITA de talentul lui Cristian Gog: "JUR ca nu m-am inteles cu el!". Fara sa stie, blonda a facut TOT ce-a vrut mentalistul:

Roxana Ionescu, ULUITA de talentul lui Cristian Gog: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">"JUR ca nu m-am inteles cu el!".</span> Fara sa stie, blonda a facut TOT ce-a vrut mentalistul:

Dupa cel mai rapid truc cu carti din lume, aratat in premiera de Cristian Gog la Happy Hour, a urmat un alt truc, si mai spectaculos.

Castigatorul de la "Romanii au talent" a convins-o, practic, pe Roxana Ionescu, sa coloreze cu anumite carioci o schita facuta de el cu cateva minute inainte, pe Happylica.

Asta desi Cristian Gog a stat spate in spate cu blonda, iar o alta persoana i-a tinut mainile peste ochi, in asa fel incat sa nu poata vedea deloc cariocile pe care le alegea Roxana Ionescu.

"Jur ca nu am vorbit cu el inainte!", a exclamat frumoasa blonda, careia nu-i venea sa creada cand mentalistul a scos dintr-un plic sigilat un desen colorat EXACT ca al ei.

"Pe acest om l-am intalnit afara putin, inainte sa vin si l-am rugat doar sa nu ma faca sa dispar, era o gluma! aApoi, am intrat in platou cand am auzit numele meu, Roxana, desi cred ca nu trebuia sa intru atunci. Am fugit de Cristian Gog si cand era la Romanii au talent, pentru ca  mi-era putin teama de el" a recunoscut Roxana.





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni