• PRO TV
  • Serban Ionescu nu stie cum sa se desparta cat mai repede de Magda Catone! Artista nici nu vrea sa auda de asa ceva

Serban Ionescu nu stie cum sa se desparta cat mai repede de Magda Catone! Artista nici nu vrea sa auda de asa ceva

Serban Ionescu nu stie cum sa se desparta cat mai repede de Magda Catone! Artista nici nu vrea sa auda de asa ceva

Catalin Dancu a venit la Happy Hour sa vorbeasca despre starea lui Serban Ionescu.

Cea mai mare dorinta a lui Serban Ionescu este sa fie despartit de Magda Catone dupa o casnicie de 29 de ani. Din pacate ea nu da vreun semn ca ii va reda libertatea.

Catalin Dancu a incercat in nenumarate randuri sa vorbeasca cu ea, la fel si jurnalistii, dar actrita nu doreste sa vorbeasca cu nimeni. Inca de anul trecut relatia dintre cei doi s-a degradat, Magda n-a fost alaturi de sotul ei nici cand era tintuit la pat. Artistul a depus actele de divort cand stia deja ca este bolnav de o bola incurabila, doar ca sa scape de aceasta casnicie.

"In cazul meu un divort ar fi ca un botez, de parca m-as mai naste inca o data", a declarat Serban Ionescu.

"Magda nu are nici cea mai mica decenta. Am crezut pana in ultima clipa ca are o minima decenta pentru cei 29 de ani de casatorie. Serban nu topaie, nu danseaza prin spital. Are nevoie de ajutor. Este o persoana care sta zi si noapte cu el, dar nu este amanta. Magda Catone am crezut ca are o responsabilitate cat de cat morala, ea se plimba prin Centrul Istoric, isi traieste cea de-a doua tinerete, nu e deloc suparata, fiecare zi ce trece este un argument de fericire pentru aceasta distinsa doamna", a declarat Catalin Dancu, avocatul lui Serban Ionescu

Echipa Happy Hour a incercat sa o contacteze, iar doamna Catone a vrut sa respinga apelul. Din pacate, acest lucru nu i-a reusit si a fost auzita o conversatie in care ea povestea cum toata lumea o cauta pentru a afla pareri despre divort.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni