• PRO TV
  • Tanti Florica, soacra cu doua nurori. Din 3 octombrie, la ProTV

Tanti Florica, soacra cu doua nurori. Din 3 octombrie, la ProTV

Tanti Florica, soacra cu doua nurori. <span style="color:#f00;">Din 3 octombrie, la ProTV</span>

Tanti Florica nu este doar mama a cinci copii, ci si soacra a doua nurori: Maria si Beti, aduse in fata telespectatorilor in fiecare miercuri seara, de la 21:30, de Cristina Mihailescu si Ioana Ancea.

 

Beti, sotia lui Vasile (Radu Zetu) o femeie casnica, sigura pe ea, care are intotdeauna curajul de a spune ce gandeste, este, asa cum marturiseste chiar Ioana Ancea, „cea mai iubita si cea mai detestata nora din istoria televiziunii”. Pentru Ioana, acest rol reprezinta totodata debutul sau in televiziune si „intalnirea cu o minunata echipa de profesionisti si emotia de a juca alaturi de Florin Calinescu”. Ioana a fost pur si simplu uluita de capacitatea de improvizatie a actorului. „Il invidiez, iar pentru un tinar actor e o scoala”, a marturisit sincer interpreta lui Beti din Tanti Florica, personaj care i se potriveste manusa, de vreme ce chiar ea a recunoscut ca „spre deosebire de Beti, eu nu sunt casatorita si nu am copii. Altminteri semanam ca doua picaturi de apa.” 

Daca Beti este casnica, Maria, partenera lui Tutu (Octavian Strunila) este asistenta medicala, pentru ca, asa cum o caracterizeaza Cristina Mihailescu, cea care ii da viata in Tanti Florica, „este genul de om care prefera sa se descurce singur si sa se foloseasca exclusiv de calitatile si aptitudinile personale”. Maria are o relatie cu Tutu, baiatul cel mic al Tanti Floricai, „pe care il iubeste foarte mult si alaturi de care trece prin nenumarate aventuri dirijate maiestuos de draga Tanti Florica”, povesteste Cristina. Desi isi iubeste nespus partenerul, ea nu-l percepe ca fiind perfect: „Tutu este, asa cum se spune, branza buna in burduf de caine. Poate ca istetimea nu e intotdeauna punctul sau forte, insa compenseaza prin dragostea si devotamentul sau pentru Maria”. Cuplul Tutu – Maria este unul foarte veridic si pentru ca Octavian si Cristina s-au inteles excelent din prima clipa in care s-au intalnit pe platourile de filmare. 

Si fata de soacra Tanti Florica tanara actrita are numai cuvinte de lauda: „Este acolo pentru tine cand ai nevoie de ea, dar mai ales cand nu ai nevoie. Este suficient doar sa te gandesti la ea, si orice problema este pe jumatate rezolvata pentru ca este cea mai optimista, vesela, calda si iubitoare soacra din lume. Cu rabdare... cu foooarte multa rabdare, reusesti sa supravietuiesti si chiar sa traiesti destul de bine alaturi de Tanti Florica”, a declarat Cristina Mihailescu. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni