• PRO TV
  • La asta SIGUR nu te asteptai! Bianca Dragusanu ia in serios participarea la "Dansez pentru tine": se antreneaza cu Andreea Balan!

La asta SIGUR nu te asteptai! Bianca Dragusanu ia in serios participarea la "Dansez pentru tine": se antreneaza cu Andreea Balan!

La asta SIGUR nu te asteptai! Bianca Dragusanu ia in serios participarea la "Dansez pentru tine": <span style="color:#f00;">se antreneaza cu Andreea Balan!</span>

Bianca Dragusanu demonstreaza ca ia in serios participarea la "Dansez pentru tine".

Dupa ce a numit-o pe Andreea Balan cea mai buna dansatoare din Romania, roscata i-a facut o vizita acesteia la sala de antrenamente, unde a "furat" cateva miscari de la castigatoarea celui de-al cincilea sezon "Dansez pentru tine".

Dovada stau fotografiile postate pe Facebook de cantareata: "Dupa ce a spus ca dansez cel mai bine din Romania (lucru care m-a flatat), Bianca m-a vizitat azi la sala de dans si am invatat-o cateva miscari pentru competitia "Dansez pentru tine".

E talentata, o sustin si imi doresc sa obtina un loc fruntas
" a scris Andreea Balan in descrierea imaginii de mai jos.



Intr-un interviu acordat protv.ro, Bianca Dragusanu a declarat ca Andreea Balan i se pare cea mai buna dansatoare din Romania. "Am studiat-o de cand am acceptat sa particip la “Dansez pentru tine”. Am urmarit cu atentie toti participantii, iar Andreea Balan mi s-a parut exceptionala" a marturisit Bianca. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni