• PRO TV
  • Avea doar 17 ani, dar nu era deloc timida! Imagini cu Kristen Stewart topless in filmul "On the Road". VIDEO

Avea doar 17 ani, dar nu era deloc timida! Imagini cu Kristen Stewart topless in filmul "On the Road". VIDEO

Avea doar 17 ani, dar nu era deloc timida! Imagini cu <span style="color:#f00;">Kristen Stewart topless</span> in filmul "On the Road". VIDEO

Recent, Kristen Stewart a declarat despre scenele ei nud din noul ei film, “On the Road”, ca nu a fost “mare lucru” sa apara topless.

Si, din imaginile care au aparut pe internet, ne dam seama ca avea dreptate. Kristen Stewart, acum in varsta de 22 de ani, se poarta foarte natural in fata camerei, ba chiar zambeste provocator in timp ce apare dezbracata in doua scene diferite - una intr-o camera de hotel, cealalta intr-o masina, scrie dailymail.co.uk.



Daca unele actrite declara ca prima lor scena sexy a fost o corvoada si ca s-au simtit stanjenite, nu e si cazul vedetei din “Twilight”.

Kristen Stewart
a marturisit intr-un interviu ca “nu a deranjat-o” sa filmeze goala, desi la vremea respectiva avea numai 17 ani. Datorita unor intarzieri, lansarea filmului, in care mai joaca si Amy Adams, Viggo Mortensen, Kirsten Dunst sau Steve Buscemi, a fost amanata aproximativ cinci ani. "On the Road" va fi lansat pe 12 octombrie in Marea Britanie.



In urma cu cateva luni, fotografiile cu Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, in bratele regizorului Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani, casatorit si tatal a doi copii, au facut inconjurul lumii. Imediat, Kristen Stewart a incetat sa mai fie iubita lui Robert Pattinson, insa pauza nu a durat decat cateva saptamani.

Kristen i-ar fi spus lui Robert ca, de fapt, nu a intretinut niciodata relatii intime cu regizorul britanic al peliculei "Snow White and the Huntsman" si a reusit sa-l convinga pe Robert Pattinson sa o ierte pentru infidelitatea ei, scrie radaronline.com.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni