• PRO TV
  • Declaratii incredibile: Nasul de cununie al Nicoletei Luciu a dat detalii despre casnicia brunetei. Vezi ce a comentat Peter Imre la "Happy Hour"

Declaratii incredibile: Nasul de cununie al Nicoletei Luciu a dat detalii despre casnicia brunetei. Vezi ce a comentat Peter Imre la "Happy Hour"

<span style="color:#f00;">Declaratii incredibile:</span> Nasul de cununie al Nicoletei Luciu a dat detalii despre casnicia brunetei. Vezi ce a comentat Peter Imre la "Happy Hour"

Nimeni nu a crezut ca va veni ziua in care frumoasa Nicoleta Luciu ar fi inselata de sotul sau. Este mama a 4 copii, este considerata o adevarata bomba sexy si s-a relansat de curand in muzica.

In urma cu ceva timp, intrebata cum ar reactiona daca ar afla ca sotul ei o insala, Nicoleta Luciu a declarat: "Pot sa am o armata de copii dupa mine, daca te-am prins, gata".

"Am acceptat sa fim nasii lor pentru ca noi credem in ei. Eu nu cred in povestea amantlacului nicio secunda, de cele mai multe ori imaginile sunt inselatoare. Sunt convins ca aceasta poveste se va clarifica, taria de caracter a lui Zsolt va iesi la iveala. Nicoleta este foarte bine, mi-a povestit parerea ei. Pot sa va spun cu certitudine ca nu va avea loc un divort intre ei", a declarat Peter Imre, nasul de cununie al cuplului.

"Niciodata nu l-am vazut pe el facand asa ceva, niciodata nu s-a plans Nicoleta de el", a declarat Loredana, o apropiata a Nicoletei Luciu, invitata la Happy Hour sa vobeasca despre casnicia celor doi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni