• PRO TV
  • Vedetele de la "Dansez pentru tine" au avut parte de o experienta incredibila! Vezi ce super clip au filmat pentru competitie:

Vedetele de la "Dansez pentru tine" au avut parte de o experienta incredibila! Vezi ce super clip au filmat pentru competitie:

Vedetele de la "Dansez pentru tine" <span style="color:#f00;">au avut parte de o experienta incredibila!</span> Vezi ce super clip au filmat pentru competitie:

Lupta in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, care debuteaza la ProTv pe 26 octombrie, va fi una crancena nu doar pentru ca in joc este visul cel mai arzator al unui om, ci pentru ca prin dans trebuie alungat odata pentru totdeauna ghinionul din viata lui.

Cele opt vedete concurente au trecut deja prin prima confruntare cu membrii juriului in timpul filmarilor pentru promo-ul spectaculos realizat special pentru noul sezon al emisiunii.

Filmarile au inceput cand abia se crapa de ziua. Adunati cu mic cu mare in Buftea, atat vedetele concurente, cat si juratii si membrii baletului emisiunii "Dansez pentru tine" asteptau cu nerabdare sa fie personaje intr-o poveste fascinanta din Vestul Salbatic. Imbracati in costume de epoca, machiati si coafati astfel incat sa para desprinsi din acele vremuri, concurentii si membrii juriului au intrat perfect in pielea personajelor si au dansat in praf fara nicio retinere.

Special pentru acest moment a fost folosita o diligenta trasa de patru cai de rasa, iar Pavel Stratan, Serban Copot, Daniel Max Dragomir si Marian Dragulescu au fost nevoiti sa-si testeze talentul la echitatie. Si baletul emisiunii Dansez pentru tine s-a intrecut in maiestrie si a executat la barna cateva elemente nu doar periculoase, ci si extrem de spectaculoase.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni