• PRO TV
  • Jojo, curtata de Irinel Columbeanu! Vezi cum a ajuns miliardarul sa ii faca avansuri frumoasei blonde

Jojo, curtata de Irinel Columbeanu! Vezi cum a ajuns miliardarul sa ii faca avansuri frumoasei blonde

<span style="color:#f00;">Jojo, curtata de Irinel Columbeanu!</span> Vezi cum a ajuns miliardarul sa ii faca avansuri frumoasei blonde

Astazi, la “Serviciul Roman de Comedie” familia Pompa are surprize mari: Jojo este curtata chiar de Irinel Columbeanu!

Totul se intampla in mini-serialul show-ului, “Familia Popmpa”, in care Micki (Jojo) se confrunta cu urmatoarea propunere: pretendentul pe care tatal i-l aduce acesteia este nimeni altul decat Irinel Columbeanu (Cristi Rotaru), care, desi a ajuns fara bani, reprezinta inca o partida. In casa insa lucrurile se complica pentru ca Micki este impotriva acestei propuneri si marturiseste ca va merge acasa la Iri cu conditia sa poata intra in jacuzzi cu motocicleta.

Tot in editia de miercuri de la Pro Tv, de la 20.30, apar doua personaje noi: Reghe (Cosmin Natanticu) si Prodanca (Andreea Doinea). In timp ce dorm si viseaza frumos, suna telefonul, iar la celalalt fir este nea Gigi. Urmarea e simpla: Reghe se ridica din pat si face o schimbare, iese el si intra alt fotbalist… in pat!

Intre timp, Veronica (Catalin Neamtu), obsedata de mancare si de performanta in acelasi timp, vrea sa-si faca un tatuaj si apeleaza la sfaturile Oanei Zavoranu (Aniela Petreanu). Dilema este insa mare: nu stie daca sa-si tatueze sau nu o ciorba de burta pe burta! Iar Bianca (Aniela Petreanu) si Larisa (Lia Sinchevici) ii au ca invitati la rubrica “Sa mor io daca inteleg ceva” pe Victor Ponta (Iulian Postelnicu) si Dan Diaconescu (Claudiu Maier), care vor vorbi despre privatizarea Oltchim, dar si despre alte subiecte de actualitate. In final, Ponta ii va promite lui Diaconescu ca va face o rectificare bugetara pentru a-l ajuta sa-si puna dintii din fata.

Invitatii reali ai lui Toni Grecu in editia de miercurea aceasta sunt actorii Diana Dumitrescu si Andi Vasluianu, care vor vorbi la SRC despre filmul ce urmeaza a fi lansat in cinematografe saptamana aceasta, “Minte-ma frumos”. In discutie insa vor avea parte de surprize, deoarece Costel (Mihai Bobonete) nu se poate abtine si intervine pentru a vorbi despre comedia romantica asa cum o vede el, de la “Mircea cel Batran” la “Cu mainile curate”. 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni