• PRO TV
  • Iti mai aduci aminte cum a fost la nunta lui Maruta cu Andra? Vezi VIDEO cu cele mai frumoase momente de la petrecerea celor doi:

Iti mai aduci aminte cum a fost la nunta lui Maruta cu Andra? Vezi VIDEO cu cele mai frumoase momente de la petrecerea celor doi:

Iti mai aduci aminte cum a fost la<span style="color:#f00;"> nunta lui Maruta cu Andra? </span>Vezi VIDEO cu cele mai frumoase momente de la petrecerea celor doi:

Pe 23 august, in 2008, la Tg. Jiu, Catalin Maruta si Andra au fost pe drept cuvant eroii zilei. Un oras întreg, familia si prietenii au fost alaturi de prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv si de iubita sa la cununia religioasa, care a avut loc la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar seara cei apropiati cuplului au petrecut pana în zori într-un decor de poveste.

Inca de la orele pranzului, sute de fani ai Andrei si ai lui Catalin au luat cu asalt biserica la care s-a oficiat cununia religioasa, urmarindu-i cu sufletul la gura pe cei doi. Însotit de familie, Maruta si-a facut aparitia primul si si-a asteptat nerabdator mireasa, pe care nu o vazuse deloc în ziua respectiva. Asemenea printeselor din basme, îmbracata într-o rochie lunga, batuta cu pietre, proaspata doamna Maruta a fost însotita la altar de nasul cuplului. În prezenta rudelor si a prietenilor, patru preoti au oficiat slujba de cununie prin care au unit în fata lui Dumnezeu destinele celor doi.

Pentru a respecta traditia orasului natal al vedetei Pro Tv, Andra si Maruta au mers apoi la celebra Poarta a sarutului din Tg. Jiu, unde toti proaspetii casatoriti obisnuiesc sa se fotografieze alaturi de cei dragi. În aplauzele sutelor de localnici si ale oamenilor veniti chiar si din alte orase special pentru a-i vedea pe cei doi, Andra si Catalin au imortalizat cea mai frumoasa zi din viata lor.

Basmul celor doi a continuat seara, pe Insula din Tg. Jiu, unde a avut loc petrecerea la care au participat aproape 800 de invitati. Înconjurati de apele Jiului si de tortele care luminau podul spre insula, într-un cort imens special amenajat, nuntasii au petrecut ca la carte, dar cel mai mult s-au bucurat de fericirea din ochii gazdelor lor.
Si pentru ca orice nunta traditionala care se respecta se lasa cu furatul miresei, nici Catalin Maruta nu a fost scutit de aceste emotii. Andra a fost “rapita” de un grup de prieteni, iar Catalin a trebuit sa se supuna cerintelor acestora: sa cante cat îl tin puterile si sa danseze breack dance pentru a-si putea revedea mireasa. Asa ca vedeta Pro Tv si-a luat inima în dinti si, sustinut de baietii din bandul “Happy Hour” si îndrumat de Alex Velea, a respectat întocmai cerintele “rapitorilor”: s-a miscat stangaci pe ritmurile improvizate de micutul Will si a cantat din toata inima “Multi ani traiasca”, special pentru Andra care pe 23 august si-a sarbatorit si ziua de nastere.

Ceea ce a urmat i-a lasat pe toti fara suflare. Chiar la miezul noptii, nuntasii au avut parte de un real spectatcol de focuri de artificii, care a durat aproape un sfert de ora. Apoi, cu multa pofta de petrecere, cei prezenti au încins ringul de dans, pe muzica interpretata de Angela Similea si Ovidiu Komornik, Proconsul, Fanfara Zece Prajini, Provincialii, Daniela Condurache, Nineta Popa sau Taraful din Clejani. Andra si Maruta i-au avut alaturi pe Iulia Vantur si Marius Moga, Adela Popescu, Dana Rogoz, Irina Loghin, Corina, Delia si Matteo, Cristina Rus, Anda Adam si Victor Slav, echipa show-ului “Happy Hour”, colegii miresei de la “Dansez pentru tine”, pe micutul Denis Tamplaru, baietelul pentru care a dansat Andra in ultima editie a emisiunii „Dansez pentru tine” si multi, multi altii.

Petrecerea a continuat pana la lasarea zorilor, cand fiecare invitat si-a luat ramas bun de la miri. Pentru proaspata familie Maruta urmeaza acum cele zece zile de miere, pe care cei doi le vor petrece în Tenerife.   
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni