• PRO TV
  • Surpriza sau NU? De la ce varsta incep, de fapt, femeile sa imbatraneasca:

Surpriza sau NU? De la ce varsta incep, de fapt, femeile sa imbatraneasca:

Surpriza sau NU? De la ce varsta incep, de fapt, femeile sa imbatraneasca:

Rezultatele unui sondaj realizat recent a dezvaluit varsta oficiala la care persoanele de sex feminin incep sa imbatraneasca. Printre semnele care indica imbatranirea se numara scaderea apetitului sexual si cresterea dorintei de a reusi in cariera, cat si schimbarea gusturilor in materie de emisiuni de radio si televiziune.

Aproximativ jumatate dintre respondentii la sondajul realizat de site-ul SeekingArrangement.com - la care au raspuns 1.000 de barbati si femei - au declarat ca 28 este varsta la care se poate considera ca tineretea a ajuns in punctul culminant. Astfel, 37% dintre femeile participante la sondaj si 39% dintre barbati au spus ca 28 de ani reprezinta varsta de la care incepe imbatranirea.

Potrivit dailymail.co.uk., participantii la sondaj au numit cateva schimbari de comportament despre care au spus ca sunt semne clare de imbatranire.

Unul dintre cele mai frecvente este acela ca scade interesul pentru sex, in schimb, ascesiunea in cariera devine o prioritate. Un al doilea semn, in ordinea celor semnalate de respondenti a fost acela legat de emisiunile urmarite si de posturile de radio ascultate.

Astfel, cele care prefera emisiunile cu tematica emotionala in defavoarea celor de divertisment, muzicale, iar la radio asculta posturile de stiri sau de muzica clasica si le ignora pe cele care difuzeaza muzica de ultima generatie se indreapta spre o panta descendenta a existentei.

Printre celebritatile a caror tinerete incepe sa paleasca, potrivit participantilor la sondaj, se numara cantareata pop Katy Perry, care pe 25 octombrie va implini 28 de ani, actrita Keira Knightley, care va face 28 de ani in martie 2013, si cantareata britanica Cheryl Cole, care, in iunie, a implinit 29 de ani.

Acelasi sondaj indica, pe locul al doilea in ceea ce priveste varsta de la care incepe imbatranirea, pe cea de 30 de ani, alte semne care indica acest lucru fiind respingerea categorica a ideii unei aventuri de o noapte si teama a mai viziona un film de groaza.

MEDIAFAX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni