• PRO TV
  • Fostul iubit a vrut ca toata lumea s-o vada goala: Noi fotografii din intimitatea Monicai Barladeanu

Fostul iubit a vrut ca toata lumea s-o vada goala: Noi fotografii din intimitatea Monicai Barladeanu

Fostul iubit a vrut ca <span style="color:#f00;">toata lumea s-o vada goala:</span> Noi fotografii din intimitatea Monicai Barladeanu

"Fantomele exista. O fantoma de Holloween m-a vizitat in casa mea din Hollywood", a scris Bobby Paunescu pe pagina lui de Facebook, unde a postat doua fotografii. Apoi a completat: "V-am spus eu ca fantomele exista! Am avut noroc ca am avut la mine un aparat de fotografiat ca sa va arat si voua ce am vazut eu".

La inceputul acestei saptamani, regizorul a facut o promisiune: "Daca fotografia pe care am postat-o anterior va face 400 de like-uri, ii voi cere Monicai permisiunea de a posta o noua poza cu ea".

Dupa cum era de asteptat, fanii actritei s-au ingramadit cu like-urile, Monica Barladeanu aparand iarasi goala pe Facebook.



Cei doi au anuntat in luna august a acestui an ca s-au despartit.

"Desi suntem absolut hotarati sa lucram in continuare impreuna, asa cum am facut-o si pana acum, prietenii vostri Monica si Bobby nu mai formeaza, din pacate, un cuplu", spunea ea atunci.

Frumoasa bruneta a jucat rolul principal in "Francesca" (2009), debutul regizoral al lui Bobby Paunescu, ce a avut premiera in competitia Orizzonti a Festivalului de la Venetia din 2009. Pentru acest lungmetraj, Bobby Paunescu a primit premiul pentru cel mai bun debut international la Festivalul de Film East End din Londra din 2010.

Monica Barladeanu a mai aparut in serialul american "Lost", in comedia "Buds for Life", dar a avut si roluri in filme romanesti, precum "Moartea domnului Lazarescu", in regia lui Cristi Puiu.

Actrita a mai jucat, alaturi de Andi Vasluianu, in filmul "Despre oameni si melci", de Tudor Giurgiu, lansat la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) anul acesta.

Bobby Paunescu este om de afaceri, dar se preocupa de cativa ani buni si de cinematografie. El a infiintat, in 2010, la Paris, casa de distributie de film Mandragora International, care se ocupa atat de proiecte romanesti, cat si straine.

El a fost producatorul filmelor "Moartea domnului Lazarescu" (2005) si "Aurora" (2010), ambele in regia lui Cristi Puiu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni