• PRO TV
  • Probabil, cel mai dramatic moment al serii. "A fost frumos, dar si periculos!" Vezi ce a facut una din echipe la dansul in ploaie:

Probabil, cel mai dramatic moment al serii. "A fost frumos, dar si periculos!" Vezi ce a facut una din echipe la dansul in ploaie:

Probabil, <span style="color:#f00;">cel mai dramatic moment al serii. </span>"A fost frumos, dar si periculos!" Vezi ce a facut una din echipe la dansul in ploaie:

Amandoi costumati in vampiri, cu un look dramatic, Serban Copot si partenera lui Valentina au avut un dans in ploaie spectaculos, foarte apreciat de juriu.

"A fost frumos ce ati facut voi, dar si foarte periculos" a comentat Wilmark, impresionat de prizele pe care cei doi concurenti le-au facut la dansul contemp in ploaie.



Perechea a primit note mari pentru acest moment - trei de 9.5, un 8.5 si un 8 de la Mihai Petre, care si-ar fi dorit mai multa miscare. "Ridicarea aceea a fost mai mult ceva de echilibristica, ma asteptam la un dans mai complex, stiu ca voi puteti asta", le-a spus juratul.


Puteti vedea intreaga emisiune "Dansez pentru tine" EXCLUSIV pe voyo.ro.



Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni