• PRO TV
  • Bianca Dragusanu si Carol Soldea, respectiv Pavel Stratan si Andreea Preda, noii duelisti de la "Dansez pentru tine". Vezi clasamentul perechilor:

Bianca Dragusanu si Carol Soldea, respectiv Pavel Stratan si Andreea Preda, noii duelisti de la "Dansez pentru tine". Vezi clasamentul perechilor:

Bianca Dragusanu si Carol Soldea, respectiv Pavel Stratan si Andreea Preda, <span style="color:#f00;">noii duelisti de la "Dansez pentru tine".</span> Vezi clasamentul perechilor:

In urma celei de-a doua editii "Dansez pentru tine", perechea formata din Marian Dragulescu si Adriana Lupu a parasit competitia.

Noii duelisti sunt Bianca Dragusanu si Carol Soldea, respectiv Pavel Stratan si Andreea Preda, care au strans cele mai mici punctaje in urma prestatiilor de vineri seara.

Pana vinerea viitoare, telespectatorii pot salva favoritii trimitand SMS la 1322 cu textul “Bianca”, daca vor ca Bianca si Carol sa mearga mai departe, sau “Pavel”, daca vor sa salveze din nou echipa formata din Andreea Preda si Pavel Stratan.

De asemenea, telespectatorii mai pot vota sunand la 0900.760.402 pentru Bianca si Carol, sau la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.  

Puteti vedea momentul VIDEO si intreaga emisiune "Dansez pentru tine" EXCLUSIV pe voyo.ro.

Clasamentul perechilor de la "Dansez pentru tine" arata in felul urmator:

1. Oana Ionita si Kovacs Ali

2. Serban Copot si Valentina Hainarosie

3. Daniel Max Dragomir si Diana Pop

4. Nicoleta Luciu si Attila Hainer

5. Oana (o inlocuieste pe Monica Davidescu) si George Boghian

Vezi toate dansurile in ploaie pe dansezpentrutine.protv.ro


Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni