• PRO TV
  • Sienna Miller, pe urmele lui Demi Moore. Actrita insarcinata in noua luni a pozat nud. FOTO

Sienna Miller, pe urmele lui Demi Moore. Actrita insarcinata in noua luni a pozat nud. FOTO

Sienna Miller, pe urmele lui Demi Moore. Actrita insarcinata in noua luni <span style="color:#f00;">a pozat nud. </span>FOTO

Sienna Miller a tinut tot timpul la intimitatea vietii ei, insa actrita a acceptat sa renunte la inhibitii in numele artei. Fosta iubita a actorului Jude Law a decis sa o ia pe urmele actritei Demi Moore, care a socat o lume intreaga cand a aparut goala si insarcinata pe coperta revistei Vanity Fair, in urma cu 22 de ani.

Cu doar cateva saptamani inainte de a deveni mama, Sienna Miller a acceptat sa fie muza artistului Jonathan Yeo, care ii este si prieten, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Complet goala si insarcinata in luna a noua, Sienna Miller este pictata in auriu, tabloul urmand sa fie expus la Circle Culture Gallery din Berlin.

"Mi-am dorit o imagine care sa surprinda corpul uman in cea mai frumoasa ipostaza, pentru a se vedea contrastul cu celelalte picturi ce vor fi expuse la Berlin, care reprezinta imagini cu femei ce se supun unor operatii estetice pentru a se conforma standardelor societatii actuale. Au trecut 22 de ani de cand o Demi Moore insarcinata a provocat stupoare pozand pentru Annie Leibovitz pe coperta revistei Vanitz Fair. De atunci, societatea a devenit aproape insensibila la expunerea zilnica a oamenilor care se supun operatiilor chirurgicale. insa, in acelasi timp, societatea este inca deranjata de imagini ale maternitatii, iar femei goale insarcinate se vad foarte rar", a declarat artistul Jonathan Yeo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni