• PRO TV
  • I se spune 'femeia-dezastru'. Pozele sexy cu care o brazilianca a reusit sa enerveze milioane de oameni:

I se spune 'femeia-dezastru'. Pozele sexy cu care o brazilianca a reusit sa enerveze milioane de oameni:

<span style="color:#f00;">I se spune 'femeia-dezastru'</span>. Pozele sexy cu care o brazilianca a reusit sa enerveze milioane de oameni:

Cateva fotografii facute imediat dupa ce a trecut uraganul Sandy au transformat-o in vedeta pe o tanara brazilianca. Nu la modul pozitiv, insa.

Nana Gouvea, de 30 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini in care apare pozand provocator langa masini distruse si copaci prabusiti.



Potrivit Daily Mail, fotografiile controversate au fost realizate chiar de sotul ei. De parca pozele nu erau suficient de deranjante, Nana, care a pozat si in Playboy acum ceva vreme, a venit si cu o declaratie-surpriza: “Mie imi plac uraganele. Asa pot sa petrec mai mult timp cu sotul meu, care e fotograf”, a explicat ea.



Gestul ei a fost aspru criticat si ironizat. Nana a capatat porecla de "femeia-dezastru" si o serie de poze trucate cu ea pozand sexy in mijlocul unor dezastre celebre au devenit, la randul lor, virale. Astfel, ea apare martor la scufundarea Titanicului, dupa explozia de la Hiroshima sau langa un calugar tibetan care isi da foc.

Uraganul Sandy a provocat numai la New York 40 de morti, pagube materiale insemnate si milioane de oameni au ramas fara curent electric.

Sursa foto

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni