• PRO TV
  • Probabil cea mai emotionanta reclama de Craciun: Povestea oamenilor de zapada indragostiti. VIDEO

Probabil cea mai emotionanta reclama de Craciun: Povestea oamenilor de zapada indragostiti. VIDEO

Probabil cea mai emotionanta reclama de Craciun: Povestea oamenilor de zapada indragostiti. VIDEO

O retea de magazine a facut o traditie din realizarea unei reclame speciale pentru sarbatorile de iarna, iar cea din acest an este cea mai frumoasa, spun cei care au vazut-o.

Reclama John Lewis, intitulata "Calatoria", spune povestea a doi oameni de zapada indragostiti, ce stau in curtea unei case dupa ce au fost realizati de doi copii, frate si sora, scrie dailymail.co.uk citat de Mediafax.

Dupa ce copiii intra in casa, cei doi oameni de zapada raman fata in fata, privindu-se.

Oamenii de zapada de 1,5 metri au fost realizati din poliuretan si a fost nevoie de patru modele: unul feminin si trei masculini, deoarece omul de zapada a avut diferite pozitii. Nasul omului de zapada este un morcov, ochii sunt realizati din carbuni, in timp ce partenera sa are nasul dintr-un pastrarnac, ochii din conuri de pin si gura din lana rosie.

A doua zi dimineata, fetita observa de la fereastra camerei sale ca in curte se mai afla doar omul de zapada feminin, care se uita cu tristete la locul in care a stat partenerul ei.

Omul de zapada apare in mai multe cadre ale reclamei in diverse locuri, parand sa se deplaseze. Astfel, acesta este surprins langa o cutie postala, in mijlocul unei turme de oi, langa un rau inghetat, la baza unui munte de 3.000 de metri pe care reuseste sa il escaladeze, pentru a vedea pe partea cealalta luminile unui oras. Omul de zapada ajunge in oras si este surprins pe un pod, pe marginea unei sosele, dar si in fata unui magazin, unde afiseaza un zambet larg.

El este invizibil pentru adulti, dar este observat in fata magazinului de un copil. In urmatoarele imagini, omul de zapada apare din nou acasa, in curtea din care a plecat, privind-o bucuros si tinand-o de mana pe partenera sa, care poarta cu mandrie cadoul pentru care acesta plecase: o caciula, un fular si o pereche de manusi rosii.

Realizatorii reclamei spun ca aceasta a costat 6 milioane de lire sterline (7,5 milioane de euro) si ca este speciala: "Niciodata nu intentionam sa facem oamenii sa planga, dar vrem sa cream ceva cu adevarat special", a declarat unul dintre producatori.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni