• PRO TV
  • Si-au dorit sa fie sexy, dar au cam dat-o in bara. Mic ghid de ASA NU pentru modelele incepatoare: GALERIE FOTO

Si-au dorit sa fie sexy, dar au cam dat-o in bara. Mic ghid de ASA NU pentru modelele incepatoare: GALERIE FOTO

Si-au dorit sa fie sexy, dar au cam dat-o in bara. <span style="color:#f00;">Mic ghid de ASA NU</span> pentru modelele incepatoare: GALERIE FOTO

Cateva exemple amuzante de cum sa NU te prezinti in fata obiectivului foto.

Bruneta din fotografia de mai jos a vrut sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura. O data, sa atraga atentia asupra decolteului sau, a doua - sa dovedeasca tuturor ca nu e doar frumoasa, ci si desteapta.

Din pacate pentru ea, a ales sa faca o miscare ilegala pe tabla de sah: pionii se pot muta numai inainte, pe verticala, daca acea patratica este libera.



Un model brazilian din New York a devenit si mai cunoscut dupa ce a gasit un mod de a profita de uraganul Sandy care a distrus casele a mii de oameni. Nana Gouvea s-a gandit sa realizeze o sendinta foto pe strazile din New York, langa masinile pe care cazusera copaci sau in locuri distruse de uragan. Mai mult decat atat, ea a spus ca ii plac uraganele pentru ca ii ofera ocazia de a petrece mai mult timp cu sotul ei, Carlos Keyes, care in acest caz este si fotograful ei.



O alta femeie s-a gandit ca trebuie sa fie sexy daca se "imbraca" intr-o banda de do not cross, in timp ce o alta surata a pozat lasciv, aproape dezbracata, pe capota unei masini, la cativa metri de propriul copil.



O femeie pe nume Carlene si-a postat pe Facebook o poza in care apare pozand "seducator" langa mormantul bunicului ei.

Vrem sa credem ca e constienta de ridicolul situatiei si ca intreaga punere in scena nu e decat o ironie finuta la adresa fetelor superficiale care isi fac astfel de poze oriunde, oricand, in toalete publice, pe strada etc. Dar chiar si asa...



Mai multe exemple, in GALERIA FOTO de mai jos.

Sursa: oddee.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni