• PRO TV
  • Marilyn Manson, cum rar il vezi. Cum a aparut controversatul rocker la bratul iubitei sale: FOTO

Marilyn Manson, cum rar il vezi. Cum a aparut controversatul rocker la bratul iubitei sale: FOTO

Marilyn Manson, cum rar il vezi. <span style="color:#f00;">Cum a aparut controversatul rocker </span>la bratul iubitei sale: FOTO

Este recunoscut pentru aparitiile sale excentrice din timpul concertelor si pentru machiajul strident. Rockerul Marilyn Manson nu a ascuns niciodata dorinta sa de a soca nu numai prin muzica, dar si prin atitudine.

Rockerul nu rateaza nicio ocazie de a-i jigni pe paparazzi, el fiind vazut in luna august avand scris in zona gurii si a gatului textul "F..k you", integral si cu majuscule.

Insa, in aceasta saptamana, Marilyn Manson era de nerecunoscut la bratul iubitei sale, Lindsay Usich, la sosirea pe aeroporul LAX din Los Angeles.



Vedeta nu avea nicio urma de machiaj, iar kilogramele in plus acumulate in ultima perioada il faceau si mai greu de identificat.

Marilyn Manson, pe numele sau real Brian Hugh Warner, este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People". In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni