• PRO TV
  • Daca trece de duel, Serban Copot se vopseste blond asa cum era atunci cand s-a lansat alaturi de trupa Animal X

Daca trece de duel, Serban Copot se vopseste blond asa cum era atunci cand s-a lansat alaturi de trupa Animal X

Daca trece de duel, Serban Copot se vopseste blond asa cum era atunci cand s-a lansat alaturi de trupa Animal X

E drept ca blondul s-a purtat dintotdeauna, dar putini sunt cei care s-ar astepta ca barbatii nu doar sa pice in mrejele acestei culori, ci sa o si adopte.

Solistul de la Animal X, Serban Copot, cel care lupta in acest sezon la Dansez pentru tine alaturi de Valentina Hainarosie, vrea cu orice pret sa treaca de duelul din aceasta seara si pentru asta nu se da in laturi de la nimic.

Le-am promis Valentinei si lui Lilian, coregraful nostru, ca daca trecem cu bine de duelul din aceasta seara ma vopsesc blond, asa cum eram atunci cand m-am lansat alaturi de trupa Animal X”, a declarat ferm Serban Copot, dornic din cale-afara de schimbarea de look. 

Asadar, cei care vor sa-l vada pe Hiena cum isi schimba parul, dar isi pastreaza naravul, pot vota ca echipa formata din el si Valentina sa continue competitia visurilor la ProTv, fie trimitand SMS cu textul “Serban” la 1322, fie sunand la numarul de telefon 0900. 760. 407 (apelabil doar din retelele Romtelecom si Alonia). 

In ceea ce-o priveste pe Nicoleta Luciu, inca nu s-a gindit ce va face daca va trece si de acest duel. Se antreneaza pe rupte si se concentreaza ca stilurile de dans din aceasta seara sa-i iasa ca la carte. Pe cat de nerabdatori sunt telespectatorii sa o vada pe Nicoleta Luciu facand striptease, pe atat de serioasa este vedeta in aceasta privinta. “Stilurile de dans nu se comenteaza, se executa”, a declarat Nicoleta.

Totul depinde numai si numai de tine: Voteaza-ti perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul “Serban”, daca vrei ca echipa formata din Serban si Valentina sa mearga mai departe, sau “Nicoleta”, daca vrei ca Hainer si Nicoleta sa ramana in competitia visurilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni