• PRO TV
  • Nicoleta Luciu, marturii impresionante despre problemele din familia ei

Nicoleta Luciu, marturii impresionante despre problemele din familia ei

Nicoleta Luciu, marturii impresionante despre problemele din familia ei

Cu ochii in lacrimi si gatuita de emotie, Nicoleta Luciu a povestit momentele grele prin care a trecut in copilarie. 

Cand a vazut cat de unita este familia partenerului ei de la "Dansez pentru tine", in ciuda dificultatilor financiare, Nicoleta Luciu a vrut ca toata lumea sa-l priveasca pe Attila Hainer cu alti ochi si sa-l aprecieze indiferent de statutul social sau de etnie. "Eu n-am trait intr-o familie in care iubirea sa fie prezenta. Am invatat intr-un liceu in care cel putin unul dintre parinti bea din cauza saraciei. Nu era noapte in care sa nu aud ca o femeie era batuta, sa nu aud usi trantite sau copii plangand”", si-a inceput ea marturisirile.

Bruneta a povestit ca si ea a fost "marginalizata" in copilarie. Pe langa asta, tatal ei are probleme cu alcoolul, ceea ce a facut ca situatia sa fie si mai grea.

Nicoleta Luciu isi doreste ca lucrurile sa se schimbe: "Sa facem sa fie lumea asta mai buna, sa nu se mai uite nimeni la culoarea parului, a ochilor sau a pielii".

"Oarecum, in Hainer ma vad pe mine pentru ca prin ce a trecut el, am trecut si eu cand eram mica. si eu eram destul de marginalizata. Am fost un copil foarte introvertit. Sunt copii care te pun la perete, care te pun jos, care dau cu pumnul, cu plama, ca provii dintr-o familie saraca, ca nu ai un sandvis ca al lor sau un ghiozdan ca al lor sau haine ca ale lor. Se punea foarte mult accentul si pe vremea respectiva asupra banilor si asupra zonei in care stai, in functie de cati copii erau la parinti. De multe ori noi spuneam ca suntem doar doi copii la parinti, ca daca spuneam trei deja suna a saracie", isi aminteste vedeta.

"Tin minte ca nu aveam bani de stixuri si aveam o colega cu o situatie mult mai buna ca a noastra. Manca stixurile si partea de care tinea o punea acolo unde se punea cerneala. O data am poftit atat de tare, dar mi-a fost rusine sa-i cer si am asteptat sa se termine orele si m-am facut ca plec si am zis ca am uitat ceva in banca si m-am intors ca sa iau cateva din stixurile alea, sa vad cum sunt. Si mi s-au parut foarte bune", a mai povestit ea

"De multe ori mie nu mi s-au oferit sanse, ceea ce i s-a intamplat si lui Hainer. Poate cu el reusim sa scoatem in evidenta chestia asta. Sa existe drepturi egale pentru toata lumea", este dorinta ei.

"Stiu ce inseamna sa traiesti intr-o familie in care alcoolul este o problema. Tata avea o problema cu alcoolul, inca are si a ramas singur. Imi pare rau ca tata a ramas singur din cauza alcoolului. M-am atasat atat de tare de Hainer, pentru ca in el l-am regasit pe fratele meu cu care nu m-am inteles foarte bine", a spus Nicoleta voce tremuranda.

"Dansez pentru tine" este acum integral pe Voyo.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni