• PRO TV
  • De 1 Decembrie, romani celebri urca in Arca lui Maruta, la "Happy Hour"

De 1 Decembrie, romani celebri urca in Arca lui Maruta, la "Happy Hour"

De 1 Decembrie, romani celebri urca in Arca lui Maruta, la "Happy Hour"

De 1 decembrie, Ziua Nationala a tuturor romanilor, dar si ziua in care ProTV implineste 17 ani de existenta, “Happy Hour” isi invita telespectatorii sa isi faca bagajele si sa urce la bord: de la ora 17.30, Arca lui Maruta pleaca spre viitorul pe care il visam cu totii! Romani extraordinari, campioni in toate domeniile isi unesc fortele pentru a pune bazele Romaniei visurilor noastre intr-o editie speciala “Happy Hour”.

Sportivii Gabi Szabo, Roxana Cocos si Elisabeta Lipa, artistii Andra, Marius Mihalache si Laura Lavric, designerul Alexandru Ciucu si romanul adoptat recent de tara noastra, Wilmark, urca pe Arca lui Maruta si pornesc pe drumul spre Visul Romanesc!

Tot pe 1 Decembrie, Maruta face o a doua invitatie, in Statul Romanilor Talentati! acasa la ambasadoarele traditiei romanesti, Fetele de la Capalna, “Happy Hour” dezvaluie cum incepe o legenda si ce fel de oameni o duc mai departe. In plus, show-ul lui Maruta va oferi o versiune moderna a celebrului dans: Fetele de la Capalna asa cum nu au mai fost vazute niciodata! 

Celebru pentru farsele puse la cale vedetelor, Maruta nu putea rata nici editia “Happy Hour” din 1 Decembrie, in care il va prezenta pe cel mai nefericit roman: Rica Raducanu s-a trezit la propriu cu Fanfara Militara la usa casei. Inainte sa rasara soarele, plini de avant patriotic, instrumentistii au facut o repetitie de-a rasunat tot cartierul Giulesti! Care a fost reactia pur romaneasca a  fostului portar cand a fost nevoit sa isi protejeze timpanele cu noaptea in cap, telespectatorii vor vedea intr-o farsa marca “Happy Hour” de proportii nationale!

Iar in platoul emisiunii, Maruta se va intalni cu artisti de top, care le vor canta romanilor de ziua lor in dulcele grai romanesc: Andra, Pepe, Loredana si Nico vor interpreta refrene cunoscute din cantece populare romanesti si, acompaniati de un taraf, vor forma Statele Unite ale Muzicii pentru un moment cu adevarat spectaculos. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni