• PRO TV
  • Cum să câștigi premiul cel mare la Loto. Un american care a ghicit numerele de 7 ori dezvăluie patru reguli de aur ale jocului

Cum să câștigi premiul cel mare la Loto. Un american care a ghicit numerele de 7 ori dezvăluie patru reguli de aur ale jocului

Cum să câștigi premiul cel mare la Loto. Un american care a ghicit numerele de 7 ori dezvăluie patru reguli de aur ale jocului

Un bărbat din Orlando, Florida, care a câștigat până acum de 7 ori la loterie premiul cel mare, împărtășește câteva din secretele sale pentru a nimeri numerele câștigătoare.

Richard Lustig a câștigat pânî acum de șapte ori premiul cel mare și susține hotărât că “norocul n-are nimic de-a face cu asta”.

El îi sfătuiește pe toți cei care joacă la loto să trateze totul ca pe un job sau o investiție și să joace în fiecare săptămână. “Să joci isteț” înseamnă să ai, totusi, un buget în care să te încadrezi și să nu cumperi mai multe bilete decât îți permiți. “Nu vrei să te trezești în fiecare joi (n.r. ziua când se află numerele câștigătoare) și să-ți dai seama că ești un ratat și să nu mai știi ce să faci ca să pui la loc banii irosiți”.

Exista patru reguli de care orice jucător serios la loto ar trebui să se țină, a dezvaluit Richard Lustig la emisiunea “Good Morning America”, scrie huffingtonpost.com.

- Alege-ți singur numerele, nu lua bilete cu numere aleatorii, de la agenție.

- Cercetează dacă numerele tale au mai câștigat vreodată

- Alege-ți 10 seturi de numere norocoase și folosește-le de câte ori cumperi bilete

- Cumpără cât de multe bilete îți permiti – dar nu depăși bugetul.

Cu sumele castigate la loto, in total peste 1 milion de dolari, Richard și-a cumpărat o casă în valoare de 350.000 de dolari, o motocicletă Harley Davidson, 25.000 $, și o mașină Jaguar în valoare de 80.000 $.


Chiar și cu sfaturile lui Richard Lustig, probabilitatea de a câștiga la loto este extrem de mică. În mod normal, există o șansă la 9 milioane ca cineva să câștige premiul cel mare, scrie incont.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni