• PRO TV
  • Max Dragomir si Diana Pop au primit prima nota de 10 a serii si au creat cea mai frumoasa atmosfera de pe scena "Dansez pentru tine"

Max Dragomir si Diana Pop au primit prima nota de 10 a serii si au creat cea mai frumoasa atmosfera de pe scena "Dansez pentru tine"

Max Dragomir si Diana Pop au primit prima nota de 10 a serii si au creat cea mai frumoasa atmosfera de pe scena "Dansez pentru tine"

Emisiunea este si pe voyo.ro.

"Trebuie sa spun ca a fost cel mai vesel dans din seara asta, foarte original", a comentat Wilmark dupa ce a vazut dansul celor doi.

"Un moment foarte frumos, un spectacol extraordinar ne-ati oferit", a tinut sa completeze Beatrice Rancea.

Vezi VIDEO cu dansul aici!

Chiar si Mihai Petre a fost impresionat de dansul lui Max Dragomir si al partenerei sale: "Mie mi-a placut foarte mult atmosfera pe care ati creat-o, nu pasii. Cand ati dansat, ati facut-o corect. Vica de data asta a inteles corect tema".

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.



Edi Stancu
s-a numarat si el printre cei care au acordat nota 10 echipei: "Ce temperament extrordinar, la un moment dat ati intrat in transa".

Perechea a primit notele: 10 de la Wilmark, 9.5 de la Mihai Petre, 10 de la Emilia Popescu, 10 de la Betrice Rancea si tot nota maxima de la Edi Stancu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni