• PRO TV
  • Oana Zavoranu si-a revenit din coma si este acasa. Prietenul ei, Razvan, este cel care are grija de ea

Oana Zavoranu si-a revenit din coma si este acasa. Prietenul ei, Razvan, este cel care are grija de ea

Oana Zavoranu si-a revenit din coma si este acasa. Prietenul ei, Razvan, este cel care are grija de ea

Emisiunea este si pe voyo.ro.

Marti seara, in jurul orei 23:30 a fost externata de la terapie intensiva, ea nu a mai vrut sa mai sta nici macar o noapte in spital. Bruneta a fost dusa acasa pe propria raspundere.
"In sfarsit dupa o zi si ceva e acasa, eu raspund pentru ea si pentru deces", a declarat Razvan, prietenul ei.

Se presupune ca Oana ar fi amestecat pastilele cu substante interzise, desi ea spune ca a inghitit pastilele pe care le lua pentru tratarea sinuzitei impreuna cu o bautura carbogazoasa cu foarte multa cofeina care i-ar fi facut rau.

Reporterii s-au intalnit si cu Razvan care a declarat "Oana doarme, face tratament, este bine". El si-a luat rolul in serios, i-a cumparat fresh de portocale si tot felul de bunatati pentru a o pune pe picioare pe Oana. Menajera si Razvan sunt cei care au avut grija de Oana.

Dupa criza din viata Oanei Zavoranu, Neti Sandu i-a analizat data de nastere. Oana Zavoranu are 39 de ani si este in zodia Gemeni.

"Anul acesta este anul Gemenilor. Oana are o protectie jupiteriana, deci nu a patit ceva si nu avea ce sa pateasca, pentru ca are protectia lui. E doar ceva conjuctural, sunt multe amanunte care ar trebui comentate. Ieri a fost o configuratie, ca o intretaiere ca de foarfeca. Energia ei probabil asa s-a manifestat. Ea are periodic momente acute, pe care trebuie sa le rezolve, ca o criza, mici crize care se repeta", a explicat Neti la "Happy Hour".

"A recurs la asta ca si cum ar avea nevoie de ajutor, dar in jurul ei sunt prieteni care sunt dispusi sa o ajute. Ea nu ii accepta, desi ar trebui, nu isi poate rezolva singura problemele. La divortul de Pepe, ea a avut un prag astrologic, ar fi trebuit sa fie mai deschisa dupa, dar nu a putut. S-a blocat si nu rezolvat nimic. Cel mai bine lucrurile se rezolva discutand, ea nu poate sa rezolve singura", a adaugat Neti.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni