• PRO TV
  • Cel mai emotionant gest al lui Mos Craciun: Cum a facut fericit un copil surd. "Traiesc pentru momente din acestea": VIDEO

Cel mai emotionant gest al lui Mos Craciun: Cum a facut fericit un copil surd. "Traiesc pentru momente din acestea": VIDEO

Cel mai emotionant gest al lui Mos Craciun: Cum a facut fericit un copil surd. "Traiesc pentru momente din acestea": VIDEO

Mos-Craciun a reusit sa transforme sarbatorile de iarna pentru un copil de trei ani care nu poate auzi in unele perfecte. Acesta i-a impresionat pe parintii copilului, care nu se asteptau la un asemenea gest din partea Mosului.

Cameron Sylvester, in varsta de 3 ani, sufera de neuropatie auditiva, a marturisit tatal sau pentru WCVB, informeaza huffingtonpost.com, citat de Mediafax.

Parintii sai i-au dus pe baiat si pe sora acestuia, Arianna, intr-un mall din Boston pentru a-l vedea pe Mos Craciun.

Ajungand acolo, Mosul le-a facut un cadou emotionant si neasteptat parintilor lui Cameron si a reusit sa il faca fericit pe baiatul de 3 ani care nu poate auzi. Mosul l-a intrebat pe Cameron in limbajul semnelor daca a fost cuminte anul acesta.

"Imi venea sa plang. Multe persoane nu cunosc limbajul semnelor, iar acela era Mos Craciun si a stiut exact ce avea nevoie sa vada Cameron", a marturisit mama baiatului.

Momentul a fost unul emotionant atat pentru familia Sylvester, cat si pentru Mos Craciun: "Este minunat. Traiesc pentru momente din acestea", a declarat Mosul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni